Haberler

Ezanın Türkçe Okunduğunu Zanneden Vatandaşlar, Gülme Krizine Soktu

Güncelleme:

Arapça okunan ezanı Türkçe zanneden vatandaşların videosu, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Sosyal medya kullanıcıları videoyu, yorum ve beğeni yağmuruna tuttu.

Arapça okunan Ezanı Türkçe sanan adamların videosu sosyal medyada büyük ilgi gördü. Sosyal medya kullanıcıları videoyu yorum ve beğeni yağmuruna tuttu.

"ZATEN TÜRKÇE OKUNMUYOR MU?"

Bir sokak röportajı sırasında muhabir tarafından sorulan "Sizce ezan Türkçe okumalı mı?" sorusuna cevap veren vatandaşlar gülme krizine soktu. Muhabirin sorusuna, "Zaten ezan Türkçe okunmuyor mu" diye cevap veren vatandaşlar ısrarla ezanın Türkçe okunduğunu iddia etti.

Ezanın Türkçe Okunduğu Zanneden Vatandaşlar Gülme Krizine Soktu

"ARKADAŞLAR BEN İKNA OLDUM"

Sosyal medya kullanıcıları videoyu yorum yağmuruna tuttu. Bir sosyal medya kullanıcısı videoya, "Arkadaşlar ben ikna oldum ezan kesin Türkçe okunuyor." yorumunu yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500

Yorumlar (139)

Türk islam:

Bence Türkçe okunmasında sorun yok hatta daha iyi olur. Mesela Biz Türkler arapçaya dilimiz dönmüyor namaz kılarken arapça sure okuduğumda çok zorlanıyorum. Arapların okuduğu ezana bakın bizimkinerin ezanına bakın arada çok fark var anlaşılmıyor bile çünkü Türküz arap değiliz. Sonuçta Allah senin iyi arapça sure okuduğuna bakmayacak niyetine bakacak yaptığın amellere bakacak

26
28
yanıtYanıtla
BozKurt AliYar:

Pardon Bilader Anlamadi.,Ezan Arabca dilinden dir ve bizler icinde kuranu okumak icin Arabca örenmemiz sartir ve altini cizerek söylüyorum Farzdir Allah katinda, Cümlen Dogru bizler Türküz,Arab deyiliz lakin Arabca dilinde Kuranda nasil geciyorsa Bir Türkde Arabca Dilide Kurani okumakda Farzdir.

yanıt4
yanıt4
İSLAM TÜRK:

namaz bir Türk yahut Arap yahut herhangi bir ırk, millet meselesi değildir. Namazda okunan şey Allah''ın kitabı Kur''an''dır ve alimlerin ittifağıyla meali orijinalinin yerini tutamamaktadır, zaten meal de yakın anlam vermek demektir, yani net meali olmayan bir kitabın tercümesi de olamaz. Diğer yandan bir dili bilmenin Araplıkla Türklükle alakası yoktur, kendi dilimizi iyi bilmeliyiz ama kendi KİTABımızı okuyacak mümkünse anlayabilecek kadar da arapça bilmemiz şart

yanıt2
yanıt3
ATAYIZ:

BENCE HİÇ OKUNMASIN.

3
34
yanıtYanıtla
MUHAMMEDİN ÜMMEDİYİZ.:

ATAYIZ İSİMLİ ŞAHIS EZAN BENCE HİÇ OKUNMASIN DERKEN. . . NEDEN RAHATSIZMI OLDUN.

yanıt5
yanıt2
yalniz kurt:

geri . . . . . . . .

yanıt0
yanıt1
xx:

Bence sen de KES SESİNİ!!!!!

yanıt3
yanıt0
Gavur:

Bence de okunmasın. Gürültü kirliliği. . . Sabahın köründe kuşağımızın dibinde. . .

yanıt0
yanıt7
vatikan:

okunmayan yere git o zaman çan sesi dinle

yanıt3
yanıt0
Uzman:

Cemaatler tarikatlar boşuna yeşermiyor işte buda ona güzel ispat malzeme çok tek boşluk çobanlar

27
4
yanıtYanıtla
Tüm 139 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title