Haberler

Eylül Ayında Okan Kurt'tan Boşanan Demet Akalın: Okan'ı Özlüyorum

Güncelleme:

Eylül ayında eşi Okan Kurt'tan boşanan Demet Akalın, katıldığı magazin programında "Okan'ı zaman zaman özlüyorum" dedi.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Eylül ayında Okan Kurt'la bitirdiği evliliği hakkında konuşan Demet Akalın, "Zaman zaman Okan'ı özlüyorum dedi.

"OKAN'I ZAMAN ZAMAN ÖZLÜYORUM"

Canlı yayında özel hayatı hakkında konuşan Demet Akalın, şunları söyledi: "Kendimi çok iyi hissediyorum. Bizim başımıza gelen şeyler talihsiz şeylerdi. Beni düşünmemiş hissiyatını kapıldım. Aslında benim eski eşim beni herkesten çok fazla düşünürdü. Ama kızım için vazgeçtim. Benim vicdanım rahat. Okan'ı zaman zaman özlüyorum.

Eylül Ayında Okan Kurt'tan Boşanan Demet Akalın: Okan'ı Özlüyorum

"BAŞIMIZA GELENLER USULSÜZDÜ"

Evimize gelen avukat ve haciz işleri hep usulsüz kayınbiraderim benim evimi nasıl ofis gösterir ki. Okan için her şeyin çok iyi olmasını diliyorum. Oda 'Kendimi toparlayıp karşına çıkacağım' dedi. Demek ki o arada bir şey yapma demek istiyor.

Eylül Ayında Okan Kurt'tan Boşanan Demet Akalın: Okan'ı Özlüyorum

"OKAN'A ARTIK ÇOK KIZGIN DEĞİLİM"

Okan'a ilk 1 ay inanılmaz kızgındım. Artık o kadar değil gördüğümde selam veriyorum. Okan'ın Instagram hesabına hiç bakmadım beni kızımla olan ilişkisi ilgilendiriyor. Boşanma aşamasında Hira korktuğu için etkilendi. Hira, babasına 'Sen kapıya gelme annem evi terk eder' diyormuş bende bakıcısında öğreniyorum. Bunun için yumuşuyorum. Ben Okan'ın emeğine üzülüyorum. Bende onun ailesiyim benim Okan'a kırgınlığım bu yüzden."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Okan Kurt Gülşen Eylül Magazin Haberler

500

Yorumlar (21)

Nehir:

Adam sana ihanet etmemiş, şiddet göstermemiş hakaret etmemiş herzaman gözünün içine bakıyormuş neolmus haciz geldi diye bosan, sonrada kızımın eşyalarını aldılar felan filan kızını babasız bıraktın ona uzulmuyosunda ayrıca maddiyat illaki duzelirdi yok ya insanoğlu nankor..

36
0
yanıtYanıtla
BALIKCI:

hic inandirici degil sahsi düsüncem sirf hava ve reklam ugruna paralari har vurup harman savurdular arpa suyunu cekince sark kurnazligi ile isi halletme karari aldilar bizlerde Türkiyeli degil uzayli oldugumuz icin yedik

16
0
yanıtYanıtla
BALKAN:

Bu tip kadinlara asla güven olmaz

12
2
yanıtYanıtla
Sevda:

Danışıklı döğüş

12
0
yanıtYanıtla
Dadaş:

Gündem olmak için iyi hazırlanmış bir senaryo ucuz ama akıllıca ne diyelim siz utanmasanizda biz utaniyoruz çünkü sizi o kadar çok şımartmışız ki ne yapsaniz prim aliyorsunuz. En basiti konuk olduğun kanal senden reyting yapmak için seni kullanıyor e sende para karşılığı hem medyada insanların karşısında oluyorsun hem iyi kullaniyorsunuz. Örnek vereyim Ahmet Kural ve sıla yarın onlarda aynı oyunu oynayacak ve bizim insanlarımız da sizi takip ederek zengin ettirecekler... Ne Yazık ki ağlanacak halimize gülüyoruz yada gülmek zorunda kaliyoruz.????

12
0
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Bunlar hep yalan hayatları yalan yazık çok yazık Allah akıl fikir versin yardımcı ları olsun

11
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

samimiyetsiz hareketler.. ciddiyetsiz tutumlar.. okanın tırnağının derisini bile haketmiyorsun.. Okan senden iyilerine layık bunu bil ve otur yerinde..

7
3
yanıtYanıtla
Remuz:

Bu ayrilik fazla surmez

9
0
yanıtYanıtla
Samet:

Bugüne kadar kazandın paraları ne oldu kefenın cebimi var adam zorduruma düşünce terketmek ne la hastalıkta sıkıntıda yanında olmayacaksan karıda olmazsın la bu para nedirla gerçi ünlüler değilmisiniz topnuzun huzuru yok çocuğa yuaşattığınız tramva o paralarar değermi nasıl insanlarsınız midem bulandı

9
0
yanıtYanıtla
Ad ad:

Yahu adamlarin koskoca lojistik firmalari var tabii ki borclari da yuklu olur Demet Akalin kazandigi nedir ki sorumluluk alip odesin biraz mantikli yorumlar yapin zaten cocuklari var eee hala sevgi de varsa gunun birinde umarim tekrar kavusurlar..

yanıt2
yanıt0
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title