Haberler

Eylemciler Gezi Parkı Konserine Karşı

Güncelleme:

Taksim Gezi Parkı eylemlerinin onuncu gününde verilecek konsere protestoculardan büyük tepki geldi.

Taksim Gezi Parkı'nda verileceği açıklanan ve Sezen Aksu, Grup Yorum, Yavuz Bingöl, Kubat, Mor ve Ötesi, Duman, Can Bonomo, Sertap Erener gibi sanatçıların katılacağı konser etkinliğine büyük tepki var.

Sezen Aksu'ya referandumda Ak Parti'ye destek verip 'yetmez ama evet' dediği için, Sertap Erener'e ise Başbakan Erdoğan ile birlikte Somali'ye gittiği için tepki gösteriliyor.

Sezen Aksu bugün katıldığı bir TV programında rahatsızlığından ötürü konsere katılamayacağını duyurdu

Sertap Erener de konsere katılmayacağını ve böyle bir organizasyon için erken olduğunu twitterdan duyururken, Can Bonomo'nun da yine twitterda şu mesajı paylaşması dikkat çekti: "Gezi Parkı konseri için henüz erken. Ortada kutlayacak bir durum yok. Maksat İnsanları bir araya getirmekse insanlar onu kendi yaptı zaten."

İşte o tepkiler...

*HAYIR HAYIRR birçok şehirde kıyamet koparken bu ne rahatlık ne konseri yastayız ölen gençlerin 7si bile çıkmadı...

*NİHAT DOĞAN: Ölenlerin ağır yaralananların olduğu yerde konser vermek şarkılar söylemek ve eğlenmek örfümüzün neresinde var ?

*ZEYNEP MANSUR: Farkındalık adına yapılacak konser olabilir diye düşünmüştüm, iki kişi ölmüşken ayrıca amacından sapılacağını düşünüyorum.

*CAN BONOMO: Gezi Parkı konseri için henüz erken. Ortada kutlayacak bir durum yok. Maksat İnsanları bir araya getirmekse insanlar onu kendi yaptı zaten.

*FIRAT TANIŞ: Gezide konser fikri bana saçma geliyor.

*Yetkililer görevlerinden alınsın, özür dilensin, diğer illerde olaylar bitsin, direniş amacına ulaşsın, sonra Gezi Parkı'nda konser yapılır.

*IŞIN KARACA: Konserin zamanı değil!

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Sezen Aksu Can Bonomo Taksim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title