Haberler

Exceltur: Turizmde En Yüksek Artış Türkiye'de

Turizm Sektördeki İş Adamlarının Kurduğu Birlik Olan 'Exceltur'dan Yapılan Açıklamada, Akdeniz Havzasında 2007 Yılının İkinci Çeyreğinde Turizmde En Fazla Artışın Türkiye'de Olduğu Görüldü.

İspanya'da turizmin mükemmelleştirilmesine yönelik sektördeki iş adamlarının kurduğu birlik olan ''Exceltur''dan yapılan açıklamada, Akdeniz havzasında 2007 yılının ikinci çeyreğinde turizmde en fazla artışın Türkiye'de olduğu görüldü.

İspanya'nın turizmde gelecekteki en büyük rakiplerinden biri olarakgösterilen Türkiye'deki artış 2007'nin ikinci çeyreğinde yüzde 16 olarakbelirtilirken, son 6 yılda Türkiye'nin turist sayısını iki katınaçıkardığına ve bu yılı 22 milyon turist ile tamamlamasının öngörüldüğünedikkat çekildi.

Verilen bilgilerde, turizmde 2007'nin ikinci çeyreğinde Hırvatistan'da yüzde 15,8, Mısır'da yüzde 14,2 ve Fas'ta yüzde 6,2'lik artış kaydedildiği görüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title