Haberler

Evli Çift Şofben Kurbanı Oldu

Ümraniye Çakmak Mahallesi 23 Nisan Caddesi Ortanca Sokak Numara 47'de Bulunan Binanın Giriş Katında Yaklaşık 6 Senedir Oturan Engin Tuğrul Gül (31) Sabah Saatlerinde İşe Gitmeyince Önce İş Arkadaşları Sonra da Komşuları Genç Çifti Merak Etti. Kapıyı Tüm Çalmalarına Karşı Açılmayınca Komşular Kapı...

Ümraniye Çakmak Mahallesi 23 Nisan Caddesi Ortanca Sokak numara 47`de bulunan binanın giriş katında yaklaşık 6 senedir oturan Engin Tuğrul Gül (31) sabah saatlerinde işe gitmeyince önce iş arkadaşları sonra da komşuları genç çifti merak etti. Kapıyı tüm çalmalarına karşı açılmayınca komşular kapıyı kırarak içeri girdi. Evin içine giren komşular Engin Tuğrul Gül ile eşi Başak Gül`ün cansız bedeni ile karşılaştı.

Olay yerine gelen polis ekipleri evde inceleme yaptı. Gül çiftinin şofbenden sızan gazdan zehirlenerek öldüğü üzerinde duruluyor. Başak Gül`ün ölmeden kısa bir süre önce duş aldığı yaşamını yitirdiği sırada da üzerinde bornozu olduğu öğrenildi. Çiftin kesin ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu`nda yapılan otopsinin ardından belli olacak.

OĞLUNUN ANİ ÖLÜM HABERİNİ ALAN BABA GÜL FENALAŞTI

Oğlunun ölüm haberini alan baba Sefer Gül gözyaşlarını tutamadı. Kapının önünde fenalaşan Sefer Gül oğlunun cesedini son bir kez görmek istedi. İzin verilmeyince de feryat etti.

Ev sahibi Selim Şekerci genç çiftten haber alamayınca kapıyı kırarak içeri girdiklerini belirterek ¨Oldukça iyi biriydiler. Kendi hallerinde yaşarladı. Çok üzüldük¨ dedi.

Engin Tuğrul Gül`ün İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kırman`ın makam şoförlüğünü yaptığı; eşi Başak Gül`ün ise İş Bankasının iştiraki olan Milli Reasürans şirketinde yaklaşık 1 senedir çalıştığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title