Haberler
BBC

30 Yaşındaki Oğullarını Artık Evi Terk Etmesi İçin Mahkemeye Verdiler

Güncelleme:

ABD'li anne-baba, kiraya katkıda bulunmayan ancak evi de terk etmeyen 30 yaşındaki işsiz oğullarına karşı dava açtı.

ABD'nin Syracuse kentinde bir anne-baba, evi terk etmeyen 30 yaşındaki işsiz oğullarına dava açtı. Mahkeme kayıtlarına göre Michael Rotondo evin kirasına katkıda bulunmuyor ve ev işlerine yardımcı olmuyor.

İHTARNAME GELDİ YİNE DE TERK ETMEDİ

2 Şubat'tan beri mahkemeden gelen beş ihtarnameye rağmen Rotondo evi terk etmiyor. Christina ve Mark Rotondo'ya göre, oğulları evi boşaltmak için kendisine yeterli süre verilmediğini söylüyor.

AİLE PARA ÖNERDİ, ONU DA KABUL ETMEDİ

Michael Rotondo, ailesinin evi terk etmesi için önerdiği parayı da kabul etmedi.

Yerel mahkemenin tavsiyesi üzerine aile, kendilerine karşı dava açan ve birkaç hafta sonra 31 yaşına basacak olan oğullarına şimdi Yüksek Mahkeme'de dava açacak.

BBC

Amerika Birleşik Devletleri Komik - İlginç Dünya Haberler

500

Yorumlar (29)

hhhhh:

Bu durum Türkiyede de aynı maalesef. İnsanlar maddi ve manevi hazır olmadan çocuk dünyaya getiriyorlar. Ne emek ne düzgün bir eğitim hayatı veriyorlar, daha sonra 20 yaşına geldikten sonra kendi çocukları gözlerine batmaya başlıyor. Ya evlenmelerini istiyorlar ya da asgari ücretle çalıştıkları paradan pay. Bunu dile getiremeyen o kadar insan var ki ama durum bu.

27
1
yanıtYanıtla
iyi tamam:

Aynı Aka pe . kendilerine süre verdik terk etmeleri için . Uzatmaları oynuyor ısrarla. O kadar da para verdik .

12
15
yanıtYanıtla
Filipinler Cumhurbaşkanı:

dünyayı en çok karıştıran ülke abd kahrolsun.amen.

16
4
yanıtYanıtla
E:

Akp olmasaydi turkiyenin durumu suriyedende kotu olurdu o guclu kararli olmasaydi simdi turkiye amerijalularin yahudilerin yonetimine gecerdi bunlari hic dusundunuzmu,akp bin katkilari emegi cok inkar etmeyin eski turkiyeyi bi hatirlayin ve o gozlerinizi acin biraz

4
8
yanıtYanıtla
iyi tamam:

ilizyonda burda zaten . böyle böyle ikna edildik. Bak şimdi , Halk bankası var , bildinmi ? Onun yüzde 75 i yabancılara ait. yani halkımıza ait değil. Adı yerli ve milli , kendi YABANCI ların . bankalarımız , fabrikalarımız hep yabancılara , gavurlara , yahudilere satıldı. Emin ol , Özal ı , Erdal İnönü yü , Demirel i , Ecevit aktif siyaset ve görevde iken biliyorum. yaşım var. Belki paramız yoktu . Ama hiç bu kadar SATILMAMIŞTIK .

yanıt9
yanıt5
Mert07:

Ben bu işe çok sevindim ya la bizim ülkeye de gelse keşke :))

6
5
yanıtYanıtla
Kübra:

O zaman seni de evden uzaklastirmalari lazim :)

yanıt0
yanıt0
AVRUPANIN PİS YÜZÜ:

ÇOK MEDENİ AVRUPA DİYE DİYE ANIRAN EŞEKLER VAR YILLARDIR BU ÜLKEDE . . ALIN SİZE MEDENİYET. BİZİM TOROS DAĞLARINDA Kİ YABAN EŞEĞİ BİLE BUNLARDAN DAHA ÇOK EVLADINA DÜŞKÜN , DAHA MEDENİ.

5
4
yanıtYanıtla
)))))))):

Avrupa değil Amerika

yanıt0
yanıt0
Ismail Ataş:

Alın size yüksek medeni avrupa

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title