Haberler

Etsif Fuarı Açıldı

Edirne'de bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Ticaret, Sanayi ve İş Fuarı (ETSİF) düzenlenen törenle kapılarını açtı.652'inci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri kültür haftasında etkinliklerinde 1-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen fuara yerli ve...

Edirne'de bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Ticaret, Sanayi ve İş Fuarı (ETSİF) düzenlenen törenle kapılarını açtı. 652'inci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri kültür haftasında etkinliklerinde 1-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen fuara yerli ve yabancı çok sayıda çok ziyaretçi gelmesi bekleniyor.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin katkılarıyla ve Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ETSO) desteğiyle düzenlenen ETSİF'te bu yıl çeşitli sektörlerden bir çok yer alıyor. 5 gün boyunca ziyaretçilere açık olacak fuarın açılışına, Vali Hasan Duruer, Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, ETSO Başkanı Recep Zıpkınkurt ile çok sayıda işadamı ve vatandaş katıldı.

Fuarın açılış konuşmasını yapan ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Zıpkınkurt, "fuarların devreye girmesi ile birlikte rekabet daha çetin bir hal almıştır. Bu noktada şirketler yeni ürünlerini tanıtmak, yeni pazarlar aramak, üretim ve pazarlamalarını günün koşullarına uygun hale getirmek zorundadırlar "dedi. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek fuarın açılışı yapıldı.

Katılımcılar daha sonra fuar alanındaki stantları gezerek firma yetkililerinden bilgi aldı. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırkpınar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title