Haberler

Eto 17. Meslek Komitesi'nden 2 Yılın Değerlendirmesi

Eskişehir Ticaret Odası (Eto) 17. Petrol Ürünleri Meslek Komitesi Başkanı Harun Karacan, 2 Yıllık Faaliyetlerini Düzenlediği Basın Toplantısıyla Değerlendirdi.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) 17. Petrol Ürünleri Meslek Komitesi Başkanı Harun Karacan, 2 yıllık faaliyetlerini düzenlediği basın toplantısıyla değerlendirdi.

Karacan, komite üyeleri ile birlikte tertiplediği basın toplantısında yaptığı konuşmada; katılımcılık, sürekli iletişim, dayanışma, birliktelik ve toplumsal sorumluluk değerlerinin faaliyetlerine yön verdiğini söyledi. Geleneksel değerleri yitirmeksizin geleceğe yatırım yaptıklarını ifade eden Harun Karacan, "İnsana özgü değerleri en yüce değer saydık. Kentin meselelerine duyarsız kalmadık. Eskişehir'i temsil etmenin sorumluluğunu hep taşıdık. Atanmış, seçilmiş ayrımı yapmaksızın, her ortamda Eskişehir'in problemlerine çözüm aradık. Rakiplikten önce meslektaşlık bilincini yakaladık. Eskişehir'de mesleki birlikteliği gerçekleştirerek, bu konuda dip dalgası oluşturduk. Bunun en güzel örneği, meslektaşlarımızın bir araya gelerek kurduğu şirkettir. 28 ortaklı ve sermayesi güçlü olan PETKOM adı altında kurulan bu şirket, Eskişehirli akaryakıtçıların birbirlerine rakip değil, meslektaş olduğunu gösteren en somut örnektir. PETKOM A.Ş. ile ilgili risk görmüyorum" dedi.

Karacan, komitenin 2 yılda yaptığı faaliyetleri de anlatarak, "Sözde değil özde birlikteliği, farklılıklarımızı değil, benzerliklerimizi ön plana çıkardık. Yıkıcı değil, yapıcı olduk. Yarım bardak suyun hep dolu tarafını gördük. Ama, boş kısmını da inkar etmedik. Gelin hep birlikte Eskişehir'i marka yapalım. Hedefimiz, her yönüyle güçlü bir Eskişehir'dir" diye konuştu.

Basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Komite Başkanı Harun Karacan, bağımsız bir şekilde seçimlere girerek büyük bir oy farkıyla göreve seçildiklerini, amaçlarına ulaştıklarını ve 1.5 sene daha görevde kalacaklarını hatırlattı. Karacan, gelecek ETO seçimlerinde yönetim kurulu başkanlığına da aday olabileceğinin sinyalini verdi.

(OÖ)

08.04.2007 16:11 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title