Haberler

Esnaf Bir Kez Daha "Ertan Taşlı" Dedi

Düzce Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (DEKKOP) olağan genel kurulu yapıldı.

Düzce Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (DEKKOP) olağan genel kurulu yapıldı. Genel Kurula tek liste ile giden Ertan Taşlı yeniden başkan seçildi.

DESKKOP olağan genel kurulu Müftülük toplantı salonunda yapıldı. Genel Kurula AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, Belediye Başkanı İsmail Bayram, SP Belediye Başkan Adayı Birkan Mertol, Düzce TSO Başkanı Fahri Çakır, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, Baro Başkanı Ali Dilber, kooperatif ortakları ile davetliler katıldı.

Genel kurulda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Ertan Taşlı, !315 esnafımıza 13 milyonluk kredi kullandırdık. Ayrıca kamyoncular kooperatifinin bulunduğu alanı üye arkadaşlarımızın çektiği bireysel kredilerle satın almalarına aracılık ettik. Bundan sonra o alan kamyoncu esnafımızın. Şu anda 2 binin üzerinde üyeye ulaştık. Ancak 1080 üyemiz oy kullanacak. 2013 yılı içinde bakkallar odasından 10, berberler odasından 11, demirciler odasından 29, elektrikçiler odasından 5, minibüsçüler odasından 28, fırıncılar odasından 6, kahveciler odasından 12, kunduracılar odasından 6, lokantacılar odasından 19, marangozcular odasından 9, pazarcılar odasından 8, balıkçılar odasından 3, şoförler odasından 55, terziler odasından 12 ve Konuralp'ten de 14 esnafımıza kredi kullandırdık" dedi.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram yaptığı konuşmada esnafların kendisine görev süresinde destek olduğunu ifade ederek "Görev sürem içinde esnaf odalarının başkanları hiçbir şekilde bireysel bir iş için bana gelmediler. Esnafların iyi olması için zaman zaman uyarıda yaptılar. Ben kendilerinden haklarını helal etmelerini istiyorum" ifadelerini kullandı.

Milletvekili İbrahim Korkmaz ise esnafların toplumun bel kemiği olduğunu vurgulayarak "Büyük sermayeler esnaflarımız gibi olamaz. Onları görmeniz mümkün değil. Hep isteler. Ancak esnaflarımız istemez. İstemeye utanırlar. Ama topluma en faydalı kesim küçük esnaflarımızıdır. Biz sizin değerinizi biliyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve daha önce ki yönetimde görev yapan isimlere plaket takdim edildi.

Seçimlere tek liste ile giren Ertan Taşlı yeninden başkan seçilirken yönetim kurulu Orhan Yılmaz, Atilla Şişman, Rasim Bekar ve Cihan Ural'dan oluştu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Korkmaz İsmail Bayram Ertan Taşlı Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title