Haberler

Eskişehir: Eskişehir'de Yerel Yönetimler

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Toplam Kalite Yönetimi Eğitimi alan 20 personele sertifikalarını verdi.

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Toplam Kalite Yönetimi Eğitimi alan 20 personele sertifikalarını verdi.

Odunpazarı Belediyesi ve Türkiye Kalite Derneği Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen Toplam Kalite Yönetimi Eğitimi'nin ilkine 20 belediye personeli katıldı. Toplam kalite yönetimi felsefesi, iletişim, problem çözme teknikleri, takım çalışması gibi konuların yer aldığı 4 günlük eğitim sonunda düzenlenen törenle kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı.

Eğitime katılan personele sertifikalarını veren Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, "Eğitim programlarının temel hedefi, kuruluşların mükemmellik yolunda ilerleyip ilerlemediklerini ölçerek, yönetim sistemlerini geliştirmeleri konusunda onlara yardımcı olan pratik bir araç niteliği taşımasıdır. Başlatılan çalışmayla, Odunpazarı Belediyesi'nin sunduğu hizmetlerdeki kuvvetli yönleri ve iyileştirmeye açık alanları görerek, gerekli olan konularda çözüm üretmeyi amaçlıyoruz. Hizmetteki kaliteyi daha yukarı çekmek ve bu sayede vatandaş memnuniyeti sağlamak için yeni projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda belediye personeli kalite yönetimi eğitimi alıyor" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title