Haberler

Eskişehir'de İlköğretim Öğrencisinin Şüpheli Ölümü

Eskişehir'in Alpu İlçesi'nde, Ailesinin 2 Kez Hastaneye Götürdüğü İlköğretim Öğrencisi Bir Kız Çocuğu, Evinde Ölü Bulundu.

Eskişehir'in Alpu İlçesi'nde, ailesinin 2 kez hastaneye götürdüğü ilköğretim öğrencisi bir kız çocuğu, evinde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Fevzi Paşa Mahallesi Demirciler Sokağı 6 numaralı evde oturan ve Merkez İlköğretim Okulu'nun 7. sınıfında eğitim gören Y.Ö. (14), 6 gün önce vücudunda ağrı şikayetleri sebebiyle ailesi tarafından İlçe Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada yapılan tetkiklerden sonra "soğuk algınlığı" teşhisiyle ilaç yazılan öğrenci taburcu edildi. Ancak, ağrı şikayetleri süren Y.Ö, dün bir kez daha hastaneye kaldırıldı. İğne yapılıp, serum bağlandıktan sonra taburcu edilen ve evinde istirahat eden ilköğretim öğrencisinin babası, bu sabah kahvaltı için uyandırmak istediği kızını, odasındaki yatakta hareketsiz olarak buldu. Olay yerine çağırılan 112 Acil Servis ekiplerinin yaptıkları incelemede, çocuğun olay yerinde hayatını kaybettiği tesbit edildi. Y.Ö.'nün cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için yapılacak otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

(HÖ-MŞ-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title