Haberler

Eskişehir'de 3 Katlı Binanın Bir Bölümü Çöktü

Eskişehir'de, bitişiğinde temel kazısı yapılan 3 katlı binanın zemin katında çökme meydana geldi.

Eskişehir'de, bitişiğinde temel kazısı yapılan 3 katlı binanın zemin katında çökme meydana geldi.

Büyükdere Mahallesi Kaplanlı Caddesi'nde Cumali Yeşilgöz'e ait 3 katlı binanın zemin katı, yan taraftaki temel kazısı nedeniyle çöktü.

Zemindeki kolon ile yan duvarların çöktüğünü gören vatandaşlar, durumu yetkililere bildirdi. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve belediye ekibi sevk edildi. Polis ekipleri evin çevresini güvenlik kordonuna alırken, Eskişehir Doğalgaz Dağıtım A.Ş. (ESGAZ) yetkilileri de binanın doğalgaz bağlantısını kesti.

Olay yerine gelen Büyükdere Mahallesi Muhtarı Ferah Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, ev sahiplerinin durumun farkına vararak 3 gün önceden binadan ayrıldıklarını söyledi.

Ev sahibine ve inşaat şirketi yetkililerine "Geçmiş olsun" dileğinde bulunan Yavuz, "Şu anda incelemeler yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor. Evin suyu, doğalgazı kesildi, gerekli önlemler alındı. Yarın da içerideki eşyalar yavaş yavaş boşaltılacak. Neyse ki canlarına bir şey olmadı" dedi.

Ev sahipleri tarafından kapısı kilitlenen binanın en kısa zamanda yıkılacağı bildirildi. - Eskişehir

Kaynak: AA / Güncel

Büyükdere Eskişehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title