Haberler

Eşinden Miras mı Kaldı?

Sibel Barış, Öldürülen Eşi Hakan Balkaner'in İsviçre Bankalarındaki Gizli Hesaplarının Peşine Düştü. Barış, Bu Amaçla Avukat, Bankacı ve Mali Müşavirlerden Oluşan Bir Ekiple Çalışıyor.

Sibel Barış, mesleğinin zirvesindeyken 1998'de Yurtbank'ın sahibi Ali Balkaner'in oğlu Hakan Balkaner ile evlenip dansözlüğü bırakmıştı. Bir kız çocuğu doğurup evinin kadını olan Barış 2002'de boşanmış ve bir yıl sonra da Hakan Balkaner öldürülmüştü. Barış, 'reddi miras' yaptıktan sonra da kabuğuna çekilmişti. Ancak kısa süre sonra da TMSF Yurtbank'a el koymuştu. Barış, yıllarca dans ettiği Maksim Gazinosu'nu Zürih'e taşıyıp patron olunca dikkatleri üzerine çekti. Eşinden miras kalmayan Sibel Barış patron olunca, çeşitli dedikodular ortaya atıldı. Bunlardan biri de Barış'ın Hakan Balkaner'in İsviçre'deki gizli hesaplarındaki parayı kullandığı yolunda...

Barış, "Gazinoyu kendi birikimimle açtım. Kızımın babasının gizli hesapları olup olmadığını herkes gibi ben de çok merak ediyorum. O yüzden bankacı, mali müşavir ve avukattan oluşan bir ekip kurdum" dedi.

Kurduğu ekibin, Hakan Balkaner'in İsviçre'deki bankalarda gizli hesapları olup olmadığını araştıracağını söyleyen Sibel Barış, "Ekip, ön hazırlığı tamamlamak üzere. Sonra İsviçre'ye gidip bankaların kapılarını çalacaklar. Eğer Hakan'ın gizli hesapları bulunursa parayı alıp kızımın hesabına yatıracağım" dedi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title