Haberler

Erzurum: Sağlık Bakanı Akdağ Erzurum'da

Erzurum'da AK Parti İl Başkanlığı Tarafından Düzenlenen İftar Yemeğine Katılan Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Yemekte Yer Alan Milli Halterci Halil Mutlu'yu Başarılarından Ötürü Kutlayarak, AK Parti'ye Yeni Katılan İki Belediye Başkanına Parti Rozeti Taktı.

Erzurum'da AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, yemekte yer alan milli halterci Halil Mutlu'yu başarılarından ötürü kutlayarak, AK Parti'ye yeni katılan iki belediye başkanına parti rozeti taktı.

Bugün Palandökendeki Palan Otel'de düzenlenen iftar yemeğine Bakan Akdağ'ın yanı sıra çok sayıda partili katılırken, Erzurum'da kamp çalışmalarını sürdüren milli halterci Halil Mutlu da yer aldı. Yemek sonrası Bakan Akdağ, Halil Mutlu ile birlikte gazetecilere poz verirken, milli sporcuyu da başarılarından ötürü kutladı.

Daha sonra Anavatan Partisi'nden istifa ederek AK Parti'ye katılan Pehlivanlı Belediye Başkanı Bahattin Akçay ve Bağımsız Serdarlı Belediye Başkanı Ali Aksu'ya parti rozetlerini takan Bakan Akdağ, AK Parti'nin yaptığı icraatlarla herkesin güvenine layık olduğunu söyledi. Bakan Akdağ, yemek sonrasında AK Parti İl Teşkilatı binasına geçerek, partililerle basına kapalı bir toplantı yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title