Haberler

Erzurum: Palandöken Belediyesi'nden Örnek Davranış

- Erzurum Palandöken Belediyesi'nce 100 Özürlü Vatandaşa Tekerlekli Sandalye Dağıtıldı.

- Erzurum Palandöken Belediyesi'nce 100 özürlü vatandaşa tekerlekli sandalye dağıtıldı.

Palandöken Belediye Başkanlığı'nca belde sınırları içerisinde tespit edilen 100 özürlü vatandaşa tekerlekli sandalye dağıtımı yaparken, muhtarlar ve okullar içinde 350 bilgisayar alımı yaptı.

Palandöken Belediyesi Yemekhanesi'nde bugün düzenlene törende tekerlekli sandalyeler hak sahiplerine dağıtıldı.

Erzurum Valisi Celalettin Güvenç ve AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt'un da katıldığı törende Palandöken Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal, özürlü çocukları kucağında taşıyarak tekerlekli sandalyelere yerleştirdi.

Törende konuşan Belediye Başkanı Birdal, rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde bu tür hizmetlerde de bulunmaları gerektiğini belirterek, tekerlekli sandalyelerin alımında kendilerine destek sağlayan Erzurumlu işadamı Emin Atmaca'ya teşekkür eti.

Erzurum Valisi Celalettin Güvenç ise Palandöken Belediyesi yetkililerinin yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, özürlü vatandaşlara tekerlekli sandalyelerini dağıttı.

Tekerlekli sandalyelerini alan özürlü vatandaşların sevinçleri gözlerinden okunurken, dağıtım sırasında duygu dolu dakikalar yaşandı.

(AT-DB-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title