Haberler

Erzurum Nuray Cinayetinde 2 Çocuk Tutuklandı

Erzurum'un Tortum İlçesi'nde Kaçırıldıktan 5 Gün Sonra Ormanlık Alanda Cesedi Bulunan 12 Yaşındaki Nuray Akpınar'ı, Tecavüz Ettikten Sonra Öldürdükleri Gerekçesiyle Yakalanan 14 Yaşındaki S.k. ve A.d. Tutuklandı.

Erzurum'un Tortum İlçesi'nde kaçırıldıktan 5 gün sonra ormanlık alanda cesedi bulunan 12 yaşındaki Nuray Akpınar'ı, tecavüz ettikten sonra öldürdükleri gerekçesiyle yakalanan 14 yaşındaki S.K. ve A.D. tutuklandı.

Tortum İlçesi'ne bağlı Şenyurt Beldesi'nin Cihanlı Mahallesi'nde oturan Nuray Akpınar 28 Ağustos günü saat 14.00 sıralarında kayboldu. Eğitimli köpeklerle birlikte yapılan 5 gün süren aramaların sonunda ilköğretim okulu 6'ncı sınıf öğrencisi Nuray Akpınar'ın cesedi 1 Eylül günü ormanlık alanda bulundu. Nuray Akpınar'a değişik zamanlarda cinsel istirmarda bulunan aynı mahalleden S.K. ve A.D.'nin kızın "Sizi anneme söyleyeceğim" demesi üzerine bıçakla öldürdükleri anlaşıldı.

Tortum'da Adliye'ye verilen S.K. ve A.D., ilk sorgularının ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı. Aynı yaşlardaki 2 çocuk ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title