Haberler

Erzurum'da Özürlü Öğrenciler ÖSS Sınavına Sabancı İlköğretim Okulu'nda Girecek

Erzurum'da Özürlü Öğrenciler Sabancı İlköğretim Okulu'nda Öğrenci Seçme Sınavı'na (ÖSS) Girecekler.

Erzurum'da özürlü öğrenciler Sabancı İlköğretim Okulu'nda Öğrenci Seçme Sınavı'na (ÖSS) girecekler.

Şehir merkezinde yaklaşık 20 bin öğrencinin ter dökeceği ÖSS sınavında 5'i görme özürlü, 5'i yardımcı özürlü ve 1 kişinin de kolunun kırık olması sebebiyle toplam 11 kişinin Sabancı İlköğretim Okulu'nda Pazar günü yapılacak olan sınava girecekleri belirtildi.

Öte yandan Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Çolak, Pazar günü yapılacak olan Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) öncesi vatandaşları gürültü yapılmaması konusunda uyardı.

Emniyet Müdürü Çolak, üniversite sınavı nedeniyle halktan gürültünün önlenmesi için hassasiyet göstermelerini belirterek, "Gençlerimizin yıllarca çalışarak hazırlandıkları, kendileri ve aileleri açısından hayati öneme haiz bu sınava sağlıklı anlamda katılabilmesi için, akşam saatlerinden sınav bitimine kadar tüm Erzurum halkını bu konuya duyarlı olmaya çağırıyorum. Yapacakları her türlü merasim ve eğlencelerle çevrelerini rahatsız edebilecek faaliyetlerden ve davranışlardan uzak durmaya davet ediyorum" dedi.

(AA-İRT-Y)

15.06.2007 17:20 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title