Haberler

Erzincan'da Amatör Maçta Kavga

Erzincan'da Oynanan 1. Amatör Küme Play-off Grubu Mücadelesinde İki Takım Oyuncuları Arasında Çıkan Kavgayı Polis Güçlükle Bastırdı.

Erzincan'da oynanan 1. Amatör Küme Play-Off Grubu mücadelesinde iki takım oyuncuları arasında çıkan kavgayı polis güçlükle bastırdı.

Erzincan Ülkü Spor Kompleksi'nde bugün başlayan 1. Amatör Küme Play-Off Grubu mücadelesinde, Mercanspor ile Çukurkuyuspor karşı karşıya geldi. Bülent Demir, Sefa İlyas ve Barış Sarıkaya hakem üçlüsünün yönettiği maçın ilk yarısını Çukurkuyuspor 2-1 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısında Mercanspor'un 3 gol atarak skoru 4-2'ye taşıdı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında iki takım futbolcuları arasında çıkan tartışma, futbolcuların yumruklaştığı kavgaya dönüştü. Olaylara müdahale eden polislerle futbolcular arasında da gerginlik yaşandı. Kavganın yatışmasının ardından maçı yeniden başlatmak isteyen orta hakem Bülent Demir'e Çukurkuyuspor kalecisi Yılmaz'ın yumruk atmasıyla yeniden başlayan olaylar, tribünlere de sıçradı. Maçın tatil edilmesine neden olan olaylardan sonra tribünlere giden bazı futbolcularla, rakip takım taraftarları arasında çıkan kavgada tekmeler ve yumruklar havada uçuştu. Kavga sırasında tribünde bulunan 5-6 yaşlarındaki bir çocuk korku dolu gözlerle olayları izledi.

Polislerin müdahalesiyle önlenen kavgadan sonra iki takımın futbolcu ve taraftarları geniş güvenlik önlemleri altında otobüslere bindirilerek sahadan uzaklaştırıldı.

(İS- İRT-EYB-FS-FS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title