Haberler

Erdoğan, Hidayet'i Telefonda Tebrik Etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 36. Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonasında Çeyrek Finale Çıkmayı Garantileyen A Milli Basketbol Takımı'nın Kaptanı Hidayet Türkoğlu ile Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel'i Telefonla Arayarak Tebrik Etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 36. Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonasında çeyrek finale çıkmayı garantileyen A Milli Basketbol Takımı'nın kaptanı Hidayet Türkoğlu ile Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel'i telefonla arayarak tebrik etti.

Erdoğan, Yüksek Hızlı Tren ile Polatlı'dan Bilecik'e giderken Hidayet Türkoğlu ile Turgay Demirel'i aradı.

Önce Türkoğlu ile görüşen Erdoğan, ''Teşekkür ederim, Hidayet nasılsın iyi misin? Biz çok çok iyiyiz. Dörtlediniz... Şu anda yanımda Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım var. '3G'yi aştılar, 4G oldu' diyor. Şimdi Beşinci galibiyeti bekliyoruz. 6,7 devam... Durmak yok, yola devam'' diye konuştu.

Hidayet Türkoğlu'na sonraki maçın ne zaman yapılacağını soran Başbakan Erdoğan, ''Bizler de televizyonlardan takip ediyoruz, gururlanıyoruz. Şu anda bakan ve belediye başkanı arkadaşlarım var, Melih bey... Hepsinin selamları var. Bütün ekibe çok teşekkür ediyorum, başarı dileklerimi iletirsen çok memnun olurum. Gerçekten gururumuz oldunuz, sağ olun'' dedi.

Daha sonra Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Demirel'i arayan Erdoğan, şunları söyledi:

''Öncelikle tebrik ediyorum. Az önce Hidayet ile de görüştüm. Dedim; '3G'yi geçtiniz, 4G oldu'. Bundan sonra da diğerlerini bekliyoruz. Şimdiden 'kazanırsak' diye konuşmayalım. Dördüncülük hesaplarını şu anda yapma. Hem temkinli gideceğiz, hem de büyük düşüneceğiz. Artık biliyorsunuz küçük düşünmek yok. Bakarsınız bir sürpriz yaparım, hiç belli olmaz...''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title