Haberler

Erdoğan, Ankara Polis Akademisi Mezuniyet Törenine Katıldı

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ve İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Ankara Polis Akademisi Mezuniyet Törenine Katıldı

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Ankara Polis Akademisi mezuniyet törenine katıldı

Gölbaşı Kampüsü Tören Alanı`nda yapılan törende konuşan Başbakan Erdoğan, polislerin milletin güvenini sağlamanın yanında milletin devlete güvenini de sağlaması gerektiğini söyledi

Gençlerle birlikte polis teşkilatının daha da güçleneceğini söyleyen Başbakan,¨ Sizler bir yandan milletin güvenliğin sağmaya çalışırken bir yandan da insanımızın devlete olan güvenini sağlamlaştıracaksınız. Dikkat etmeniz gereken iki husus var: güvenlik ve güvenilirlik. Güvenilir olmayan bir kurumun güvenliği tesis etmesi söz kosunu olamaz.Teşkilatın hiçbir mensubu toplum nezlinde bu itibarın zedelenmesine müsade etmeyecektir.¨dedi.

Polislere topluma uzak durmayan uyarısında bulunan Başbakan,¨Hukuka uymalı, adeleti gözetmeli ve insan onuruna sahip çıkmalısınız. Hukuk yerleşmesinde polis teşkilatımıza hayati sorumluluklar düşüyor.¨diye konuştu.

Başbakan`ın konuşmasından sonra Cumhurbaşkanı Ahmet Neclet Sezer`in tebrik mesajı okundu. Daha sonra Başbakan Erdoğan, mezun olan öğrencilerin diplomalarını dağıttı.

Tören sırasında Başbakan Erdoğan ile Adalet Bakanı Cemil Çiçek`in uzun süre başbaşa konuşması dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title