Haberler

Erdek Belediye Başkanlığı'nın 2006 Yılı Faaliyet Raporu Kabul Edildi

Balıkesir'in Erdek Belediye Başkanlığı'nın 2006 Yılı Faaliyet Raporu, Erdek Belediye Meclisi'nin Nisan Ayı Toplantısında Kabul Edildi.

Balıkesir'in Erdek Belediye Başkanlığı'nın 2006 yılı faaliyet raporu, Erdek Belediye Meclisi'nin Nisan ayı toplantısında kabul edildi.

Erdek Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı 2006 yılı faaliyet raporunun görüşüldüğü tek madde ile toplandı. Meclis üyelerine 2006 yılı faaliyet raporunu okuyan Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, belediyenin ekonomik sıkıntı ve vatandaşlardan tahsilat yapılamadığı için 2006 yılının normal rutin işlerin yapıldığı bir yıl olarak geçtiğini belirtti. Belediye Başkanı Hüseyin Sarı'nın 2006 yılı faaliyet raporunu okumasının ardından faaliyet raporu meclis üyelerinin oylarına sunuldu. Yapılan oylama sonucunda faaliyet raporu oy çokluğu ile kabul edildi. Oylama sonunda belediyenin 2007 yılında planladığı çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Sarı, yıl içinde öncelikli olarak belediye sarayı, kamyon garajında yapılacak alışveriş merkezi, toplu konut ve kültür sarayının tamamlanmasının hedeflendiğini açıkladı. Başkan Sarı, 2007 yılının Erdek Belediyesi açısından hizmet yılı olarak geçeceğini de sözlerine ekledi.

(ÖT-MEY)

10.04.2007 17:48 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title