Haberler

Erciyesspor Seri Peşinde

Fortis Türkiye Kupası'nda Galatasaray'ı Eleyerek Moral Bulan Erciyesspor, Pazar Günü Oynayacağı Gaziantepspor Maçının Hazırlıklarını Tamamlayarak Puan Umuduyla Bugün Deplasmana Gitti.

FORTİS Türkiye Kupası'nda Galatasaray'ı eleyerek moral bulan Erciyesspor, pazar günü oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak puan umuduyla bugün deplasmana gitti.

Takımının iyi bir hava yakaladığını belirten Basın Sözcüsü Yüksel Şahin, '' Deplasmandan da 3 puan alarak galibiyet serisi başlatmak istiyoruz'' dedi. Lig ve kupada aldıkları iyi sonuçlarla oyuncularının özgüvenlerini yenedin kazandıklarını vurgulayan Yüksel Şahin, şöyle devam etti:

''Gaziantepspor deplasmanında kontrollü oynayacağız. Yenemiyorsan da yenilme, parolasıyla oynayacağız. Kayseri'ye 3, olmazsa 1 puanla dönmek istiyoruz. Ligin boyu kısalıyor. Bizim de içerdeki tüm maçları kazanırken, deplasmandan da puan çıkartmamız gerekiyor. Ligde kalmak istiyorsak, tüm maçlara kazanmak için çıkmak zorundayız. Teknik kadromuz da futbolcularımızı, maçlara bu bilinçle hazırlıyor. Deplasmanından puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyoruz.''

Cezası sona eren Djalovic, kadroya dahil edilirken sakatlıkları bulunan Kürşat ve Gökhan'ın durumunun ise maç saatinde belli olacağı bildirildi. Mavi siyahnlı takımda kart cezalısı Cenk İşler ve sakatlığı devam eden İlkem ise Gaziantep'e götürülmedi.

Erciyesspor'un yarın yapacağı hafif ter idmanının ardından maç saatini bekleyeceği, yönetim kurulu üyelerinin de yarın Gaziantep'e gideceği açıklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title