Haberler

Enişehir'de Köy Okullarına Projeksiyon Cihazı...

Yenişehir Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından, 9 köy ilköğretim okuluna projeksiyon cihazı ve perde alındı.

Yenişehir Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından, 9 köy ilköğretim okuluna projeksiyon cihazı ve perde alındı.

Kavaklı, Koyunhisar, Köprühisar Atatürk, Mahmudiye, Orhaniye Gazi Müstecip Onbaşı, Selimiye, Söylemiş, Subaşı ve Terziler köylerindeki ilköğretim okulları için alınan malzemeler, törenle teslim edildi.

Yenişehir Kaymakamı Yücel Yavuz, Köylere Hizmet Götürme Birliklerinin sosyal ve kültürel faaliyetlere destek sağlama yetkilerinin bulunduğunu belirterek, Süt Üreticileri Birliği'nden alınan payla 9 köye projeksiyon cihazı ve perde kazandırmayı uygun bulduklarını söyledi.

Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil de eğitim denince akan suların durduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

''Eğitim alanında ilçemizde son 3 yıl içinde tüm kurumlar seferber olmuştur. Elimizden geldiğince okullarımızın fiziki eksiklerini gidermeye çalışıyoruz. Yeni çıkan yasayla daha da rahatladık. Eğitim için kesenin ağzını açtık. Zaten rakamsal olarak baktığımızda çok ciddi hizmet yaptığımız görülür. Eğitime kayıtsız-şartsız yardım etmeye devam edeceğiz. Yardımlarımız artarak devam edecek.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title