Haberler

Endonezyalı Askerlerden Çılgın Gösteri! Canlı Yılanları Isırdılar

Güncelleme:

Endonezya'da bulunan ABD Savunma Bakanı için düzenlenen askeri gösteri, izleyenleri şaşkına uğrattı. Askerler canlı yılanları boyunlarına dolayıp ısırdı.

Endonezyalı askerler, ülkeyi ziyaret eden ABD Savunma Bakanı Jim Mattis'in yanında hünerlerini sergiledi. Görüntülerde askerlerin çuvallardan çıkardıkları canlı yılanları dişleri ile ısırdıkları ve yılanların kanını birbirlerine attıkları görüldü. Bu tuhaf gösteri Mattis'in oldukça ilgisini çekti.

HERKESİN AĞZI AÇIK KALDI

Askerler gösteri boyunca kapalı gözler ile arkadaşının bacağındaki balona ateş etme, ateş üzerinde yürüme ve göğüs üzerinde beton kırma gibi becerilerini ortaya dökerken, gösteri herkesin ağzını açık bıraktı. Gösterinin sonunda askerler polis köpekleri ile birlikte düzenlenen rehin kurtarma operasyonuna katıldı. O esnada helikopterlerden "Mission Impossible" filminin müziği çaldı. Mattis, "Gösteriyi izleyince askerlere ne kadar iyi bir eğitim verildiğini anlayabiliyorsunuz" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (12)

Adınızı Yazın:

Bunlar mesajvermisler kafirlere sizingibi yilanlarin sonu Boyle olacak

8
4
yanıtYanıtla
Erturk:

Yilani isirmak ne yaaa.hayvanin sucu ne

11
0
yanıtYanıtla
Aslanyurek:

Bunlar amerikaya mesaj veriyorlar anladilarsa istesizingibi yilanlarin sonuboyle oluyor birgun sizide boyleyapacaklar dunyanin muslumanlarin tahammulu kalmadi demek istiyorlar

6
3
yanıtYanıtla
Vt:

Abdnin savunma bakanı bitse de gitsek diye düşünmüştür diye tahmin ediyorum

7
0
yanıtYanıtla
Özcoban Sezai:

Zararsiz su yilanindan korkan yorumcu arkadaslar,ellerinde zehirli yilanlarla cesaret gösterisi yapan müslüman Endenozyali Kardeslerimizi beyenmiyorlar??

3
4
yanıtYanıtla
seren çetin:

karşıyada geçmiş izliyor o ülkeyi yönetenler kendi boyunlarına dolasınlar yılanları yazık

6
0
yanıtYanıtla
Kırmızı tesbihli adam:

Bunlar yamyama benziyorlar

5
1
yanıtYanıtla
guney:

Huhahazuahah of.bu ne yav albaron sirk gosterisi sandim.yilan ordusuylami savasilacak.vay komik yav huhazuhaa

4
0
yanıtYanıtla
sami tam:

ulan değermiydi bir abd li için sizin gibi yulaşarak değil onaylanarak yazık

4
0
yanıtYanıtla
Ersin:

???

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title