Haberler

En Değerli KitaplarTepebaşı'nda Buluşuyor

Güncelleme:

Beyoğlu Belediyesi'nce düzenlenen vekitapseverlerle sahaflar tarafından her yıl dört gözle beklenen geleneksel Beyoğlu Sahaf Festivali 25 Eylül 2012 tarihinde başlayacak.

Altıncısıdüzenlenecek festival geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Tepebaşı'nda (TRTyanı) gerçekleştirilecek. 14 Ekim 2012 tarihine kadar sürecek festivale 65sahaf katılacak

BeyoğluBelediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, en çok önem verdikleri etkinliklerinbaşında Sahaf Festivali'nin geldiğini belirterek, "Sahaflarımızlakitap dostlarını buluşturacak olan bu festivalimiz her yıl büyük ilgi görüyor.Bu yıl programımızı daha da zenginleştirerek ünlü yazar ve şairlerimizleedebiyat sohbetleri gerçekleştirecek, çok anlamlı bir mekandaedebiyatçılarımızı okurlarıyla buluşturacağız. Birbirinden kıymetli eserlerinve zengin etkinliklerin yer alacağı Beyoğlu Sahaf Festivali'ne tümİstanbulluları bekliyoruz" dedi. Demircan, Beyoğlu, Kadıköy, Beyazıt,Moda, Sarıyer, Ortaköy ve Şişli başta olmak üzere İstanbul'un birçokbölgesinden katılacak sahafları Tepebaşı'nda ağırlamaktan büyük mutlulukduyacaklarını kaydetti.

Festivalboyunca, kitapların yanı sıra tarihe tanıklık eden dergiler, eskiye aityazılar, eski fotoğraflar, film, tiyatro afişleri, nadide levhalar, mektuplar,kartpostallar ve özel koleksiyonlar da stantlarda meraklılarının ilgisinesunulacak

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Ahmet Misbah Demircan Sahaf Festivali Tepebaşı Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title