Haberler

Emre Belözoğlu Sözlü Savunmaya Hazırlanıyor

İngiltere Futbol Federasyonu'nun (F.a) Everton'la Oynanan Maç Sırasında Joseph Yobo, Tım Howard ve Lescott'a Irkçı Hakaretler Ettiği Gerekçesiyle Suçladığı ve Bugün İngiltere'nin Mirror Gazetesi Tarafından da Bolton'lu Futbolcu El-hadji Diouf'a Irkçı Hakaret Etmekle Suçlanan Emre Belozoğlu, Dha ile Yaptığı Konuşmada, Avukatlarıyla Birlikte Vereceği İfadeye Kadar Konuşmama Kararı Aldığını Belirt...

İngiltere Futbol Federasyonu'nun (F.A) Everton'la oynanan maç sırasında Joseph Yobo, Tım Howard ve Lescott'a ırkçı hakaretler ettiği gerekçesiyle suçladığı ve bugün İngiltere'nin Mirror gazetesi tarafından da Bolton'lu futbolcu El-Hadji Diouf'a ırkçı hakaret etmekle suçlanan Emre Belozoğlu, DHA ile yaptığı konuşmada, avukatlarıyla birlikte vereceği ifadeye kadar konuşmama kararı aldığını belirterek kısa bir bilgilendirmede bulundu.

ALTI AY ÖNCE OYNANAN MAÇ

Mart ayı başında FA'de sözle savunma vereceğini söyleyen Milli futbolcu, şimdi de bazı İngiliz gazetelerinde yeni iddiaların ortaya atılması ile ilgili olarak, "Bolton'la altı ay önce oynadık. Şimdi Diouf'a da hakaret ettiğim şeklinde haberleri duyuyorum. Bu oyuna gelmemek için susuyorum. Mart ayında karar açıklandıktan sonra geniş bir basın toplantısı ile neler olduğunu, neler yaşadığımı bir bir anlatacağım" dedi.

SAKATIM VE GÜNDE ÜÇ KEZ ÇALIŞIYORUM

UEFA Kupası'nda yapılan son Zulta Waragem maçı dahil uzun süredir, ayağında oluşan ödem nedeniyle hiçbir maçta yer almadığını öne süren Emre, "Benim kasıtlı oynamadığımı ve teknik direktörüm Roeder'in cephe aldığı yönünde haberlerde çıkıyor. Buna da yanıt vermeyeceğim. Menacerim ile ortak bu kararı aldık. Ama şunu belirtmek isterim ki, baldırımda oluşan ödem nedeniyle günde üç keç çalışıyorum" şeklinde konuştu.

HAKLILIĞIM ORTAYA ÇIKACAK

Sözlerine son verirken, Türk medyasının da kendisine yardımcı olmasını ve yalan ve yanlış haberlere itibar etmemelerini isteyen Belozoğlu, "Adalet yerini bulacak. Buna inanıyorum. Allaha olan inancımı biran bile olsun kaybetmedim" ifadelerini kullandı.

İSTANBUL / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title