Haberler

"Elinden Kurtulduğum Gün Yeniden Kaçıracaktı"

Eskişehir'in Fevzi Çakmak Mahallesi'nde Resmi Nikahsız Eşi 22 Yaşındaki Hakan Gündüz ile Birlikte Oturan 2 Çocuk Annesi 20 Yaşındaki Gülşen Demir, 23 Yaşındaki Necati Parlak'ın Kendisini Silah Zoruyla Kaçırdığını ve Bursa'ya Götürdüğünü, 3 Ay Boyunca Tecavüz Ettiğini İddia Etti.

ESKİŞEHİR'in Fevzi Çakmak Mahallesi'nde resmi nikahsız eşi 22 yaşındaki Hakan Gündüz ile birlikte oturan 2 çocuk annesi 20 yaşındaki Gülşen Demir, 23 yaşındaki Necati Parlak'ın kendisini silah zoruyla kaçırdığını ve Bursa'ya götürdüğünü, 3 ay boyunca tecavüz ettiğini iddia etti.

Necati Parlak, dün sabah Fevzi Çakmak Mahallesi Aynur Sokak'ta yanında bulunan 1'i kadın 3 erkekle birlikte Gülşen Demir'i kaçırmak istedi. Gülşen Demir, evine gelen Necati Parlak'a direndi ve komşularından yardım istedi. Komşularının müdahalesi sonucu Necati Parlak yanında taşıdığı pompalı tüfekle rastgele ateş etti. Olayda komşusu Gülşen Demir'e yardıma gelen 6.5 aylık hamile olan Gülseren Demirci sol kolundan yaralandı. Necati Parlak ve yanında bulunanlar geldikleri otomobile kaçtı. Kolundan yaralanan Gülseren Demirci ise 112 ambulansıyla Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Demirci daha sonra taburcu edildi.

Gülşen Demir, birkaç yıl önce Hakan Gündüz ile birlikte Bursa'da oturduklarını anlattı. Daha sonra Eskişehir'e taşındıklarını anlatan Gülşen Demir, şunları söyledi:

“Necati Parlak, Bursa'dayken eşimin yakın arkadaşıydı. Ancak, daha sonra araları açıldı. Biz Eskişehir'e geldikten sonra Necati Parlak gelip beni silah zoruyla kaçırıp Bursa'ya götürdü. Bursa'da beni bir evde zorla tutu ve 3 ay boyunca tecavüz etti. Kaçıp Eskişehir'e annemlerin oturduğu eve geldim. Ancak 5- 6 saat sonra Necati Parlak ve yanında bulunan yakınları Eskişehir'e geldi. Beni zorla Bursa'ya götürmek istedi. Ben direndim ve komşularımdan yardım istedim. Komşularım yardıma gelince Necati Parlak pompalı tüfekle ateş edip komşumuzu yaralayarak kaçtı. Kendisinden davacıyım. Ben onu istemiyorum. Ancak o bana ‘Sen benim namusum oldun. Seni kimselere vermem' diyor. Bu olaydan sonra da kardeşlerimi telefonla arayıp tehditte bulunuyor.”

Kolundan yaralanan Gülseren Demirci ise, “Biz gürültüler üzerine dışarı çıktık. O anda ateş edildi ve ben kolumdan yaralandım” dedi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, olaydan sonra kaçan Necati Parlak'ın yakalanması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Moda

Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title