Haberler

Eli Çabuk Hırsız Satıcıdan Kaçtı Ama Kameraya Yakalandı

Girdiği Cep Telefonu Bayiinde Konuşarak Tezgahtarı Meşgul Eden Hırsız, Satıcının Dalgınlığından Yaralanarak Göz Göre Göre Lüx Telefonu Çaldı. Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasına Takıldı.

Girdiği cep telefonu bayiinde konuşarak tezgahtarı meşgul eden hırsız, satıcının dalgınlığından yaralanarak göz göre göre lüx telefonu çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına takıldı.

Pendik'teki telefon satıcısına giren üç kişi satıcıları meşgul ederek planlarını hayata

geçirdi. Güvenlik kamerasının saniye saniye görüntülediği hırsızlık olayı şöyle gelişti.

Şebekeden olduğu sanılan kadın önce işyerine gelerek bir süre telefonları inceledi. Bir bölümden diğerine geçen kadın kontör almak istediğini söyledi. Bu arada içeri iki kişi girdi. Birbirini tanımıyor gibi davranan şahıslar cep telefonlarını inceledi.Şebeke üyelerinden biri bir yandan telefonları incelerken bir yandanda sürekli konuşarak satıcılardan birini meşgul etti. Vitrinde beğendiği 800YTL'lik telefona bakmak istediğini söyleyen hırsız, satıcının telefonu dışarı çıkarmasıyla planını harekete geçirdi.

Dirseğini masaya koyan hırsız, cebinden çıkardığı telefonu satıcıya vererek ne kadara alacağını sorarken bir yandan da satıcıyı konuşturmaya devam etti. Satıcı Selman Özkan hırsızın telefonun incelerken, hırsız da el çabukluğu ile aldığı telefonu ceketinin altından bileğine gizledi. Telefon satıcı Özkan telefonu incelerken hırsız bir telefon daha istedi ve kendisine verinle telefonu satıcının gözü önünde inceleyip teslim etti ve kendi telefonun geri alarak hızla işyerinden çıktı. Diğer satıcıları oyalayan iki kişi de işyerinden ayrıldı. Satıcılar tezgahta olan eksikliği bir süre sonra yaptıkları sayımda fark ederek, güvenlik kamerasını inceleyip hırsızları tespit etti. Göz göre göre telefonu çalınan işyeri sahiplerinden Selman Özkan, dalgınlığına geldiğini ve sürekli konuşan hırsızın kafasını karıştırdığını söyledi. Durumu polise bildiren telefon bayii satıcıları bu olayın diğer işyeri sahiplerine örnek olmasını ve bir müşteriye aynı anda birden fazla telefon vermemelerini tavsiye etti. Görüntüleri inceleyen Pendik polisi hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

(KJ : HABER : Galip ERAYDIN - İSTANBUL DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title