Haberler

Elazığspor-Anagold 24 Erzincanspor Maçının Ardından

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu üçüncü hafta karşılaşmasında Anagold 24 Erzincanspor'a 4-0 yenilen Elazığspor'un teknik direktörü Bayram Bektaş, "Oyuncularım mücadele adına her şeyini verdi.

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu üçüncü hafta karşılaşmasında Anagold 24 Erzincanspor'a 4-0 yenilen Elazığspor'un teknik direktörü Bayram Bektaş, "Oyuncularım mücadele adına her şeyini verdi." dedi.

Bektaş, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, kötü zeminde genç oyuncularının elinden geleni yaptığını söyledi.

Bir önceki maçta zeminden dolayı adale ağrısı yaşayan birçok oyuncusunu, rakipleri karşısında oynatamadığını ifade eden Bektaş, yedek kulübesinde de sadece 2 futbolcusunun bulunduğunu belirtti.

Yedek kulübesinden bir oyuncuyu sahaya sürdüklerini ve onu da riske etmemek için zorlamadıklarını aktaran Bektaş, şunları kaydetti:

"Genç oyuncularımız elinden geleni yaptı. Gelecekteki planlarımız içinde bu gençlerin de olabileceğini düşünerek forma verdik. Zaten transfer yasağı nedeniyle oynatacak başka oyuncumuz yok. Ne kadar futbol oynayabildik, bu kadar. Saha zemini buz. Oyuncularım sahaya yansıtmaları gerekeni tam olarak yansıtamadı ama mücadele adına her şeyini verdi. Skora takılmıyorum. Sonuçta gruptayız. Bu maçları oynayacağız. Haftaya Erzincan'a gideceğiz. Yine bu çocuklarla mücadele edeceğiz."

Anagold 24 Erzincanspor cephesi

Anagold 24 Erzincanspor'un teknik direktörü Serdar Sabuncu da 6 günde üç maça çıktıklarını dile getirdi.

Oyuncularını ortaya koydukları performanstan dolayı tebrik eden Sabuncu, hemen hemen aynı kadro ile mücadele etmelerine rağmen fiziksel olarak ayakta kalan takımın kendileri olduğunu ifade etti.

Futbolcuların eşit şartlarda mücadele ettiklerini aktaran Sabuncu, şöyle konuştu:

"Buzlu bir saha, sert bir zemin vardı ama iki takım da futbol oynamaya çalıştı. Benim ve teknik ekibimin zaten oyun felsefesi bu. Galatasaray maçında da oyunu çirkinleştirmeden, hücum oyunu oynadık. Önde oynamaya, pas yapmaya çalıştık. Futbolun doğrularını ortaya koyduk. Skora odaklanmıyoruz. En iyi futbolumuzu ortaya koymaya çalışıyoruz, skor ve sonuçlar da kendiliğinden geliyor. Ekibimi ve oyuncularımı kutluyorum."

Sabuncu, aldıkları galibiyeti Erzincan halkına, kulüp başkanı ve yönetim kuruluna hediye ettiklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Spor

Bayram Bektaş Elazığspor Erzincan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title