Haberler

Elazığ: Türk Telekom Lig A

Türk Telekom Lig A Takımlarından Elazığspor'da Deplasmanda Mardinspor Karşısında Aldığı Galibiyetin Sevinci Yaşanıyor. Teknik Direktör Mehmet Şahan, Takımının İç Sahada Maç Kazanamama Psikolojisinden de Kurtulacağını ve Ligde Daha İyi Yerlere Geleceğini Söyledi.

Türk Telekom Lig A takımlarından Elazığspor'da deplasmanda Mardinspor karşısında aldığı galibiyetin sevinci yaşanıyor. Teknik Direktör Mehmet Şahan, takımının iç sahada maç kazanamama psikolojisinden de kurtulacağını ve ligde daha iyi yerlere geleceğini söyledi.

Mardinspor karşısında rakiplerinden çok üstün bir oyun anlayışıyla mücadele ettiklerini ve bunun karşılığını da aldıklarını ifade eden Elazığspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, "Karşılaşmanın hemen başında basit bir pozisyondan gol yedik. Ancak bu gol motivasyonumuzu ve kazanma hırsımızı bozmadı. İlerleyen dakikalarda rakibimizin eksiklerini çok iyi değerlendirdik ve oyunda inisiyatifi elimize aldık. Rakip kalede çok sayıda pozisyon ürettik. Bunlardan ikisini değerlendirerek hakkımız olan bir galibiyeti elde ettik" diye konuştu.

İç sahada oynadıkları maçlarda bazı sıkıntılar yaşadıklarına dikkat çeken Şahan, "Evimizde maç kazanamama psikolojisinden oyuncularımın kurtulması için taraftarların takıma sahip çıkması gerekir. Taraftarlarımızdan sahamızda oynayacağımız maçlarda tribünleri doldurmalarını bekliyoruz. Seyircimizin pozitif desteği, futbolcularımızın daha iyi oynamasına katkı sağlayacaktır. İç sahada bir maç kazanmamız halinde bir seri ve istikrar yakalayacağız. Bu durum da, takımı ligde hak ettiği yere taşıyacaktır. Sıkıntıları hep birlikte aşabiliriz. Bunun için de hafta sonunda kendi sahamızda oynayacağımız Eskişehirspor maçında stadın dolmasını ve taraftarlarımızın en iyi şekilde takımlarını desteklemelerini istiyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title