Haberler

Ekranların Derimod Hali

"Deriyi kumaş gibi işlemek" sloganıyla 30 yıl önce sektörün ilk reklam filmiyle çığır açan Derimod, yeni reklam kampanyasıyla da büyük beğeni topluyor.

Yayına girdiği andan itibaren büyük ilgi toplayan Derimod'un yeni reklam filmi, Alametifarika tarafından 5 günde çekildi. 'Derimod Hali' başılklı reklam filmi, takım elbiseli sevgilisini seksi bir biçimde Derimod erkeğine çeviren Derimod kadınının hikayesini anlatıyor.

Bestesi ve seslendirmesi Nil Karaibrahimgil tarafından yapılan "Ben erkeğimin Derimod halini severim" şarkısıyla tamamlanan reklam filminin yönetmenliğini Emre Şahin üstlendi. "Bir insanın en çekici hali Derimod'lu halidir" konumlandırması ile dikkat çeken filmde Ana Sekulic ve David Blakeley adlı yabancı oyuncular rol aldı.

Reklam Künyesi

Reklamın Başlığı:"Derimod Hali"

Reklamveren:Derimod Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedef Orman / Derimod Reklam Müdürü Ebru Uluca

Reklam Ajansı:Alametifarika

Yaratıcı ekip:Emrah Karpuzcu, Kenan Ünsal, Erkul Yazgan, Ozan Özüm Özbey, Özgür Öztürk, Seden Padır, Orçin Uzun,Taner Ardalı, Zeynep Ordu, Sertuğ Alptekin, Berkay Tahmaz, Çağrı Ark.Medya Ajansı:Cereyan Medya

Yönetmen:Emre Şahin

Prodüksiyon Şirketi:Kala Film

Postproduksiyon Şirketi:Filimişleri

Müzik Söz/Beste:Nil Karaibrahimgil

Müzik Arajman:Jingle House

Kullanılan Mecralar:TV, radyo.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title