Haberler

Son dakika haberi: Karatay'da Divanlar Şehit Muharrem Öksüz Sosyal Tesisi açılıyor

Güncelleme:

Son dakika haberi: Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak merkeze uzak Divanlar Mahallesine kazandırılan çok amaçlı Divanlar Şehit Muharrem Öksüz Sosyal Tesisi, 6 Ağustos Cumartesi günü hizmete açılıyor.

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak merkeze uzak Divanlar Mahallesine kazandırılan çok amaçlı Divanlar Şehit Muharrem Öksüz Sosyal Tesisi, 6 Ağustos Cumartesi günü hizmete açılıyor.

Çevre düzenleme çalışmalarıyla birlikte toplamda 1 milyon 250 bin TL'ye mal edilen Şehit Muharrem Öksüz Sosyal Tesisi, 273 metrekarelik alanda projelendirildi ve sosyal tesisin içerisinde çok amaçlı salon, sosyal yaşam alanları ve derslikler gibi daha birçok bölüm bulunuyor.

Nitelikli yatırımlarla Karatay'da modern sosyal yaşam alanları oluşturduklarını kaydeden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; ilçede her hafta ya bir tesisin açılışını ya da yeni bir projenin temel atma programını yaptıklarını hatırlatarak, Şehit Muharrem Öksüz Sosyal Tesisi'nin de bölge halkının talepleri doğrultusunda hayata geçtiğini söyledi. 2015'te Hakkari Dağlıca'da şehit düşen Piyade Er Muharrem Öksüz'ün ismini tamamladıkları tesise verme kararı aldıklarının altını çizen Başkan Kılca, "Karatay Belediyesi olarak sosyal hayatın her alanında ihtiyaç duyulan hizmetleri bir bir hayata geçirmek için çabalıyoruz. Bu çerçevede Divanlar Mahallemizde yapımını tamamladığımız ve toplamda 1 milyon 250 bin TL'ye mal ettiğimiz Şehit Muharrem Öksüz Sosyal Tesisimizi de bu hafta sonu hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. 2015 yılında Hakkari Dağlıca'daki hain saldırıda şehit düşen Piyade Er Muharrem Öksüz'ün ismini tesisimize verdik. Bizim görevimiz, onun ismini yaşatmak ve ardında bıraktığı emanete sahip çıkmak. Allah makamını Ali etsin. Sosyal tesisimizin içerisinde derslikler, sosyal yaşam alanları ve daha birçok bölüm bulunuyor. Mahalle sakinlerimize özellikle de çocuklarımız ile gençlerimize yönelik pek çok kurs sosyal etkinlerin düzenleneceği tesisimizin Divanlar Mahallemize, hemşehrilerimize ve gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Hisarcık Karatay Konya Ekonomi Haberler Son Dakika

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

title