Haberler

Rönesans Holding: Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilacak'ın Gözaltına Alındığı Haberleri Gerçek Dışı

Rönesans Holding, bazı sosyal paylaşım ağlarında ve gazetelerde yer alan Rönesans Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erman Ilıcak'ın gözaltına alındığına dair haberlerin tamamen gerçek dışı olduğunu bildirdi.

Rönesans Holding, bazı sosyal paylaşım ağlarında ve gazetelerde yer alan Rönesans Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erman Ilıcak'ın gözaltına alındığına dair haberlerin tamamen gerçek dışı olduğunu bildirdi.

Rönesans Holding'den yapılan açıklamada dün gerçekleştirilen soruşturmayla ilgili bazı sosyal paylaşım ağlarında ve gazetelerde yer alan Rönesans Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erman Ilıcak'ın gözaltına alındığına dair haberlerin tamamen gerçek dışı olduğu vurgulandı. Açıklamada, Erman Ilıcak'ın planlı programına devam ettiğine dile getirildiğinde dikkat çekilen açıklamada, söz konusu yanlış ve yanıltıcı haberlerin 30 bini aşkın Rönesans Holding çalışanını derinden üzdüğüne işaret edildi.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Erman Ilıcak Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (7)

Receprecep1232@yahoo.com:

Gozaltinda olmamasi, olmayacagini gostermez :-)

42
7
yanıtYanıtla
sadi solmazgülsadisolmazgul@gmail.com:

sizleri anlamakta zorluk çekiyorum.bir insan yurt dışında doğru tercihler yapıp doğru bir ticaretle kazandığı getirileri tekrar kendi ülkesinde yatırım olarak kullanıyorsa illa bunda art niyet aramak zorundamıyız..?erman beyi hiç tanımam sadece bir yerde tanışıp tokalaştık,çalışanı değilim.ama gerek düzgün kişiliği gerek iş adamı kimliğiyle örnek teşkil eden bir insandır..ülkemize böyle büyük istihdam yaratan iş adamlarımıza karşı daha yapıcı olmalıyız.şimdi bu insanın mevcut yolsuzluk işleriyle hiç alakası olmadığı gerçeği ortaya çıkınca,bunu söylemekten hiç çekinmeyen sizler bu vebalini nasıl ödeyeceksiniz.yada sizleride boşverelim,bu insanın yıllarca çabalayıp büyüttüğü işleri ve kimliğinin göreceği zararı kim karşılayacak..yoksa yine bu yorumların altına pardon mu diyeceksiniz...insaf arkadaşlar insaf....!!!

5
25
yanıtYanıtla
ERTÜRK KAYAerturkkaya@yahoo.com:

Bu soruşturmada GÖZALTINA alınacak en son kişi ERMAN ILICAK olmalıdır. Bu şahısın RONESANS FİRMASINDA 5 yıl üst düzey görevlisi olarak görev yaptım. Görev yaptığım süreçte ben yanlış veya yamuk bir işe bulaşıldığını kesinlikle görmedim. o yıllarda ADANA ve İZMİR illerinin en büyük yatırımcısı olan RONESANS firmasının herhangibir pisliğe bulaşmadığına şahitim. Orada AYTAÇ DURAK ve AZİZ KOCAOĞLU ile çok yoğun temaslarımız olmuştur. bu iki belediye başkanını bizim bir bardak çayımızı bile içmiş değildir. Yani şu an Türkiyede usulsüzlük yolsuzluk aranıyorsa bunun adresi binlerce işçi çalıştıran, ülkemize milyarca dolar döviz kazandıran ERMAN ILICAK olmamalıdır.

5
19
yanıtYanıtla
anti yandasdogru2329@yahoo.com:

gercek yorumcular 3-5 kelime, yandaslar 33 kelime yorum yazar. Enselendiniz...

21
1
yanıtYanıtla
Serdar Tacstac4324@gmail.com:

cok dogru bir teshis tebrikler...

yanıt0
yanıt0
Ali Riza Sonmezariz3434@gmail.com:

Kendisini uzaktan tanirim, uzaktanda olsa tutuklanmasi en muhtemal patron olarak goruyorum, daha cook sabahlar var, gorecegiz....

8
3
yanıtYanıtla
IT Adamirusen1232@gmail.com:

IT isleriyle ugrastim, telefonum bilgisayarim dinlenmesin diye bu kadar tedirgin olan bir insanin masum olmasi imkansiz.

5
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title