Haberler

    Mobil İnternet Gsm Operatörlerinin Geleceğini Nasıl Etkiledi?

    AVEA CEO'su Erkan Akdemir mobil internetin gelmesi operatörlerde ne gibi değişimlere sebep olduğunu anlattı.

    AVEA CEO'su Erkan Akdemir mobil internetin gelmesi operatörlerde ne gibi değişimlere sebep olduğunu anlattı.

    Operatörlerin konvansiyonel olarak verdikleri servisleri aynı şekilde vermeye devam ettiklerini söyleyen Erkan Akdemir "Mobil internet ve bu mobil internetin getirmiş olduğu yeni düzende vermiş olduğumuz normal erişim hizmetinin yanında içerik servisi hizmeti de veriyoruz." dedi.

    Avea markalı hayatı kolaylaştıracak spordan müziğe kadar bir çok ürün çıkarttıklarını dile getiren Akdemir "Spordan müziğe hayatı kolaylaştırabilecek uygulamalar çıkarttık ve çıkartmaya devam ediyoruz." diye söyledi.

    Akdemir çıkarttıkları hizmetlerin içeri sağlayıcılar ile rekabet etme ve ya onların yerine geçme gibi bir algılanma yaratmaması gerektiğini vurguladı. Akdemir, "Orayla rekabet edemeyiz orası çok farklı bir büyüme alanı. Oradaki büyümelerinde bize olumlu yansımaları var. Ama bir taraftan da uzun vadede orada ne gibi dönüşümler olacak ve dönüşümün bize etkisi nasıl olacak onları sürekli analiz ediyoruz." dedi.

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    Avea Gsm Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title