Haberler

Kayseri Sanayi Odası Yeşil Dönüşüm Ofisi'nden seminer düzenlendi

Güncelleme:

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yeşil Dönüşüm Ofisi tarafından düzenlenen seminerde, 'Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizması ve Sanayiye Etkileri' konusu ele alındı. Seminerde ayrıca, Sera Gazı Emisyonlarının Hesaplanması ve Raporlanması Eğitimi'ne katılan üyelere sertifikaları takdim edildi.

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yeşil Dönüşüm Ofisince "Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizması ve Sanayiye Etkileri" konulu seminer düzenledi.

Odadan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ticaret Bakanlığı Uluslararası Anlaşmalar ve AB Genel Müdür Yardımcısı Bahar Güçlü, seminerde sunum yaptı.

KAYSO Genel Sekreteri İsmail Tartuk da KAYSO Yeşil Dönüşüm Ofisinin faaliyetleri kapsamında yürüttükleri çalışmalara bir yenisini daha eklediklerini belirterek, şunları kaydetti:

" Kayseri, Türkiye'nin önemli sanayi üretim merkezlerinden birisi. Aynı zamanda ihracatının yarısını AB ülkelerine yapan bir il. Avrupa, Yeşil Mutabakat ile 2050 yılına kadar karbon nötr olmayı hedefliyor. Biz de oda olarak sanayicilerimizi süreçten olumsuz etkilenmemeleri için yeşil mutabakat sürecine hazırlamaya gayret ediyoruz. Üyelerimizin talepleri doğrultusunda bu tür etkinliklerimize devam edeceğiz."

Seminerin ardından daha önce düzenlenen "Sera Gazı Emisyonlarının Hesaplanması ve Raporlanması Eğitimi"ne katılan üyelere sertifikaları verildi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Kayseri Sanayi Odası Kayseri Çevre Uluslararası İlişkiler Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title