Haberler

Karayollarında Durum

Olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı yollar ulaşıma kapandı.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı yollar ulaşıma kapandı. Karayollarının bazı kesimlerinde ise devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün günlük yol durumu bültenine göre, Nevşehir-Aksaray, Nevşehir-Kayseri, Nevşehir-Hacıbektaş, Nevşehir-Derinkuyu-Niğde, Bingöl-Karlıova, Dereli-Şebinkarahisar, Bayburt-Pazaryolu- İspir yolları kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı.

Konya-Ereğli, Karaman-Mut, Narman-Pasinler, Çetinkaya-Divriği, Divriği-Arapkir, Karayazı Elmalıdere, Söylemez ayrımı-Hınıs, Çukurca-Şırnak, Eruh-Şırnak, İkizdere-İspir yollarında kar ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.

Refahiye-İliç, Pazaryolu-Erzurum yolları çığ nedeniyle ulaşıma kapandı.

Söke- Milas yolunun 59-61. kilometreleri arasında sürdürülen yol yapım çalışmaları esnasında patlatma yapılacağından çarşamba ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor.

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç, Boğayokuşu ve Karaltı mevkileri) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Yusufeli-İspir yolunun 34-44. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle yol aralıklı ve kontrollü olarak trafiğe kapatılacak.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

Söke-Milas yolunun 0-19. kilometreleri arasında (Bafa Gölü-Karacabel Tüneli mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Söke-Milas ayrımı-Akbük-Didim yolunun 6-11. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, perşembe ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Artvin-Erzurum yolunun 1-18. kilometreleri arasındaki (Ardanuç il yolu ayrımı-Oruçlu mevkisi arası) Deriner Barajı'nın su tutması nedeniyle yol trafiğe kapanmış olup, ulaşım Artvin Sanayi Mahallesi Oruçlu Mevkisi arasındaki servis yolundan sağlanıyor.

Muhabir: Özcan Yıldırım

Yayıncı: Zülal Eser - ANKARA

Kaynak: AA / Ekonomi

Pazaryolu Milas İspir Söke Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title