Haberler

İtso'dan Girişimcilere Destek

"uygulamalı girişimcilik eğitimi" sona erdi.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası'nın (İTSO) tarafından beşincisi düzenlenen

"uygulamalı girişimcilik eğitimi" sona erdi.

Ön lisans, lisans ve yüksek lisans mezunlarına yönelik olarak yapılan eğitimden mezun olanlar İTSO'da önceki gün düzenlenen törende sertifikalarını aldı. Sertifika töreninde konuşan İTSO Başkanı Metin Anıl, girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak, başarılı işletmeler kurulmasını sağlamak maksadıyla 2012 yılında toplam 5 kurs açtıklarını söyledi. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Bursa Hizmet Merkezi ve TOSYÖV Bursa Şubesi iş birliği ile yapılan eğitimlere Garanti Bankası'nın sponsor olduğunu belirten Metin Anıl, 31 Ekim 14 Kasım 2012 tarihleri arasında düzenlenen beşinci periyot eğitimlere 30 girişimci adayının katıldığını belirtti.

KOSGEB Bursa Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Akdağ ise İTSO yöneticileri ve personeline girişimcilik eğitimlerine verdikleri destekten ötürü teşekkür etti. Türkiye'de işsizlik oranının hızla azaldığını vurgulayan Akdağ "KOSGEB olarak 2 binden fazla kişiye girişimcilik eğitimi verdik. İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası bu noktada farkını ortaya koydu. Bugüne kadar 5 tane eğitim verdik ve toplam 150 girişimci adayımız sertifika sahibi oldular" dedi.

(MŞ)

27.12.2012 16: 06: 01

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ahmet Akdağ İnegöl Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title