Haberler

İstanbul: Boyner'in "Bizden Çocuklarımıza Destek" Kampanyası Başladı

Boyner Mağazaları, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin (Çydd) Az Gelişmiş Yörelerdeki Okulların ve Öğrencilerin İhtiyaçlarını Karşılamak Amacıyla Başlattığı "Orda Bir Okul Var Uzakta" Projesine "Bizden Çocuklarımıza Destek" Kampanyasıyla Destek Veriyor.

Boyner Mağazaları, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin (ÇYDD) az gelişmiş yörelerdeki okulların ve öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla başlattığı "Orda bir okul var uzakta" projesine "Bizden Çocuklarımıza Destek" kampanyasıyla destek veriyor.

Kampanya kapsamında, az gelişmiş yörelerdeki okulların ÇYDD ne gönderdikleri ihtiyaç listeleri Boyner mağazalarındaki panolarda ilan ediliyor. Müşteriler bu listeden seçecekleri ürünleri herhangi bir yerden satın alarak veya evden getirerek mağazalardaki görevlilere teslim ediyorlar. Bu ürünler ÇYDD tarafından ihtiyaç sahibi okullara gönderiliyor. Dileyen müşteriler Boyner Maslak, Metrocity, Şaşkınbakkal, Nautilus, Capitol, Ankamall, Antalya, İzmir, Adana ve Kayseri mağazalarından bu kampanyaya katılabiliyor. Boyner'in özellikle gelişmeye muhtaç yörelerdeki çocukların çağdaş eğitim imkanlarına kavuşması için başlattığı "müşterinin kalbine dokun"an bu proje, bir yıl boyunca devam edecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title