Haberler

Garanti'den "Bankasız Havale" Hizmeti

Garanti Bankası "Bankasız Havale" İsmiyle Yeni Bir Hizmet Başlatıyor. Garanti Müşterisi Olmayanların da Yararlanabileceği Hizmet, Kullanıcılara 7 Gün 24 Saat Garanti Paramatiklerden Havale Hizmeti Sunuyor.

Garanti Bankası "Bankasız Havale" ismiyle yeni bir hizmet başlatıyor. Garanti müşterisi olmayanların da yararlanabileceği hizmet, kullanıcılara 7 gün 24 saat Garanti paramatiklerden havale hizmeti sunuyor. "Bankasız Havale" hizmeti "kartsız işlem" menüsünden havale yapılacak kişinin T.C. kimlik numarası ve cep telefonu girilerek gerçekleştirilecek. Ağustos sonunda tüm Paramatiklerden yapılabilecek Bankasız Havale, banka müşterisi olmayan geniş bir kitleye, Garanti Paramatiklerden kolaylıkla para transferi yapma imkanı sağlıyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Fuat Erbil, "Güçlü teknolojik altyapımız ve yenilikçi anlayışımızla geliştirdiğimiz Bankasız Havale ile banka müşterisi olmayan bir kitleye de hizmet sunarak önemli bir boşluğu dolduracağız. Bankasız havale sayesinde kullanıcılar, sayısı 2500'e ulaşan Paramatiklerimizden, herhangi bir banka hesabına veya karta ihtiyaç duymadan yatırabilecekleri tutarı, Türkiye'de istedikleri kişiye gönderebilecekler" dedi. Erbil, "Bankasız Havale'nin, günlük ortalama hacmi 115 milyon YTL olan Paramatik işlemlerini kısa sürede artıracağını tahmin ediyor, geniş bir kitle tarafından kullanılan önemli bir hizmet haline geleceğine inanıyoruz" diye konuştu.

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Tolga Egemen ise, "Bankasız Havale, Garanti'nin Şubesiz Bankacılık ve Nakit Yönetimi ekiplerinin ortak çalışması sonucunda hayata geçirildi. Alternatif kanallar ve işlem bankacılığı konularındaki öncülüğümüzü güçlü teknolojik altyapımızla buluşturarak yeni bir ürün yarattık. TCMB verilerine göre bankalararası para transferinde yüzde19'luk payla açık ara lider olan bankamız, Bankasız Havale sayesinde, müşterimiz olmayan kişilere de çağdaş ve son derece kolay bir para transferi imkanı sağlıyor" dedi. Bankasız Havale işlemi, 5 YTL işlem ücreti karşılığında gerçekleştirilecek.

(ANKA)

(GA/NB/ZG)

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title