Haberler

Ferit Şahenk CNBC-E'yi Sattı, Acun Ilıcalı'nın Kanalı TV8'e Ortak Oldu

Güncelleme:

Haber ve eğlence kanalı CNBC-E'yi Discovery Communications'a satan Doğuş Yayın Grubu Başkanı Ferit Şahenk, Acun Ilıcalı'nın patronu olduğu TV8'e ortak oldu.

Medya kulislerinde bir süredir konuşulan Ferit Şahenk'in TV8'in gizli ortağı olduğu iddiaları resmiyet kazandı. Dün son yayınını yapan CNBC-E'yi elinden çıkaran Şahenk, TV8'in yüzde 30'unun sahibi oldu.

Şahenk, bu ortaklık için 110 milyon dolar ödedi.

70 MİLYON DOLARA ALMIŞTI

Acun Ilıcalı, 2013 yılında TV8'i 70 milyon dolara satın almıştı. Bir yıl sonra kanalın değerinin 400 milyon dolar olduğunu söylemişti.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Doğuş Yayın Grubu Acun Ilıcalı Ferit Şahenk Magazin Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (57)

ATUN GITSIN:

Insanlarimizin beyinlerini uyusturan, ot yapan bu tur kanallar yasaklanmali. Bati ulkelerinde artik en gerzeklerin bile seyretmedigi icin bos yarisma musveddesi programlarla dolu bu sozde tv kanali halkimiza kakalanmaya calisiliyor degeri yok 70 milyon var 400 milyon dolar diye asli esasi olmayan tevatur haberlerle. Uyanin Millet, beyinleriniz daha da uyusturulmaya calisilmadan !

125
1
yanıtYanıtla
ERDEM3401:

BEN UYDUDAN SİLDİM BU SAÇMA SAPAN KANALI

79
3
yanıtYanıtla
A:

En iyisini yapmışsınız..darısı herkesin başına...

yanıt28
yanıt1
blueice:

Tayyip''e yakın olanların ticari zekası bir anda artıyor bir yıl önce 70 e al bir yıl sonra değeri 370 milyon dolara çıksın . Nerde böyle para var.

65
3
yanıtYanıtla
gerçek.:

kiminin tv''sine devlet el koyar kiminin servetinde tv birikir, bugün böyle ama yarın bakalım ne olur , roller değiir mi, binilen gemi alabora olur mu.

41
5
yanıtYanıtla
gerçek:

sen daha konuş. git oyları bidaha say.

yanıt3
yanıt4
Ali nesin:

aynen onları saycaksın

yanıt2
yanıt1
AMERIKA MI BURASI ):

Amerika''da boyle uydurugun uydurugu bir tv kanali olsa idi kimse seyretmeyecegi icin coktan iflas edip yok olmustu. Su gerizekali Amerikali halk kadar bile olamadik da ona yanarim !

35
4
yanıtYanıtla
Hmm:

Sa mal hem amerikan kültürü istemiyoruz dersiniz hemde amerikanların kanallarına da iyi dersiniz

yanıt0
yanıt0
Hmm:

Acun yabancı kanallardan çalmıyor o formata belli miktar para ödeyip burda iyi bir şekilde organize edip uyguluyor.Emeğinin karşılığını aliyor adam millet seviyor izliyor eğleniyor avcunun kanali eğlence amacıyla yaptığını açıklamıştır isteyenler için tv haber kanallari var çok cahil insanlarımız var keske herkes bir bilgilense

yanıt1
yanıt1
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title