Haberler

Etürkiye Ödülleri'ne Başvurular Uzatıldı

Türkiye Bilişim Vakfı ve TÜSİAD işbirliğiyle gerçekleştirilen ve kamu kurumlarının, yerel yönetimlerin e-Devlet projelerinin ödüllendirilmesi kapsamında 14. kez düzenlenen eTürkiye (eTR) Ödülleri için başvurucu süreci uzatıldı.

Türkiye Bilişim Vakfı ve TÜSİAD işbirliğiyle gerçekleştirilen ve kamu kurumlarının, yerel yönetimlerin e-Devlet projelerinin ödüllendirilmesi kapsamında 14. kez düzenlenen eTürkiye (eTR) Ödülleri için başvurucu süreci uzatıldı. Organizasyon için son başvuru tarihi 22 Mart 2017 olarak belirlendi.

Türkiye Bilişim Vakfı ve TÜSİAD işbirliğiyle gerçekleştirilen ve kamu kurumlarının, yerel yönetimlerin e-Devlet projelerinin ödüllendirilmesi kapsamında 14. kez düzenlenen eTürkiye (eTR) Ödülleri için başvurucu süreci uzatıldı. Kamudan Vatandaşa e-Hizmetler, Kamudan İşdünyasına e-Hizmetler, Kamudan Kamuya e-Hizmetler, Küçük Ölçekli Belediye Kategorisi, Orta Ölçekli Belediye Kategorisi ve Büyük Ölçekli Belediye Kategorisi'nde verilecek olan ödüller için son başvuru tarihi 22 Mart 2017 olarak belirlendi. Bu kategorilerin yanı sıra, modern devlet anlayışını destekleyen, şeffaflık, sosyal sorumluluk, istihdam olanağı yaratmak, maliyet verimliliğini artırmak gibi ilkeleri benimseyen uygulamalar da etkinliğin ana sponsoru olan Vodafone Özel Ödülü ile onurlandırılacak.

TBV ve TÜSİAD, e-Devlet'in önemine, buna bağlı olarak dijital vatandaşlık kavramına da vurgu yaparak, kamu kurumları ve yerel yönetimlerin başarılı e-Devlet uygulamaları hakkında farkındalık oluşturmak ve öne çıkan uygulamaları ödüllendirmek noktasından hareketle eTR ödüllerini verecek. Bu kapsamda, kamu kurumlarının e-Devlet uygulamalarını hızla gerçekleştirmeleri, özel sektörün ise söz konusu dönüşüme destek olacak çalışmaları sürdürmesi yönünde özendirilmesi amaçlanıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

22 Mart Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title