Haberler

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ATİAD ile bir araya geldi

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Avrupa Türk İş İnsanları ve Sanayicileri Derneği (ATİAD) Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Görüşmede, Avrupa'daki Türk yatırımları ve ATİAD üyelerinin çalışmaları değerlendirildi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Avrupa Türk İş İnsanları ve Sanayicileri Derneği (ATİAD) Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Avrupa Türk İş İnsanları ve Sanayicileri Derneği (ATİAD) Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Görüşmede, başta Almanya olmak üzere Avrupa'daki Türk yatırımları ve ATİAD üyelerinin enerji, finans, sağlık, yapay zeka ve sosyal sorumluluk alanlarındaki çalışmalarını ve ülkelerarası yatırım potansiyelini değerlendirdiği öğrenildi. Yılmaz, Avrupa'daki Türk iş dünyasının örgütlenme ve kurumsallaşma sürecinde oynadıkları rol dolayısıyla ATİAD üyelerini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Türk İş Politika Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title