Haberler

Cem Boyner'den Berkin Talimatı: Sığınanlara Yardım Edin

Güncelleme:

Boyner, kendisine ait tüm mağazalara müziğin durdurulması, internet şifrelerinin açılması ve sığınanlara yardım edilmesi talimatı verdi.

Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, Berkin Elvan'ın ölümü nedeniyle bugün tüm Boyner mağazalarında müzik yayınlarının durdurulmasını, bugün ve yarın müşteri etkinliklerinin iptal edilmesini ve tüm mağazaların internet şifrelerinin açılması talimatını verdi. 

Daha sonra Boyner Holding'ten yapılan açıklamada, "Bu paylaşımın, daha önce yaşanılan toplumsal olaylardan kazandığımız deneyimle, mağazalarımızı oluşabilecek ihtiyaç ve durumlara karşı hazırlamaktan başka amacı yoktur" denildi.

Cem Boyner'den kurum içi gönderilen e-mail'de şu ifadeler kullanıldı:

"SU VE İLKYARDIM MALZEMELERİ EKSİK OLMASIN"

"Tüm mağazalarda müzik yayınını durdurun bugün. Mağazalardaki müşteri etkinliklerini iptal edin, bugün ve yarın. Tüm mağazaların Wi-Fi şifrelerini iptal edin hemen. Vatandaş istediği yerden haberleşme imkanına sahip olsun.

Kritik noktalardaki mağazalarınızın hassas, evi uzak olan, fiziki açıdan ilgiye ve desteğe ihtiyacı olabilecek personeli erkenden evine gönderin.

Mağazalarınıza sığınabilecek vatandaşlara yardım için su, ilkyardım malzemesi vs. eksiksiz bulundurun.

Bu güzel halkı Allah korusun ama biz de bize düşeni eksiksiz , kimseyi ayırmadan yapacağız. Sorusu olan önce sorusunu vicdanına sorsun, gereğini yapsın, sonra isterse şirketine, merkeze sorsun.

Allah utandırmasın..."

BOYNER'DEN AÇIKLAMA

Öte yandan Cem Boyner'in mailinin sosyal medyada yayılması ve haber olması üzerine Boyner Holding'ten yazılı bir açıklama yapıldı. 

Açıklama şöyle:
"Bu sabah Yönetim Kurulu Başkanımız Cem Boyner’in şirketlerimizin mağazacılık yönetimlerine özel olarak yaptığı iç paylaşımın, şirket içi kurallarımız ve inisiyatifimiz dışında sosyal medya aracılığı ile yayıldığını görüyoruz.

"DAHA ÖNCEKİ DENEYİMLERDEN DERS ALDIK"

Bu paylaşımın, daha önce yaşanılan toplumsal olaylardan kazandığımız deneyimle, mağazalarımızı oluşabilecek ihtiyaç ve durumlara karşı hazırlamaktan başka amacı yoktur.

Gayet insani nedenlerle yazılmış iç paylaşımın, üzerine olumlu ya da olumsuz anlamlar yüklenerek sosyal medyada kullanılmamasını özellikle rica ederiz.

Saygılarımızla kamuoyuna duyururuz."

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Berkin Elvan Cem Boyner Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (59)

tobyselahattin@hotmail.com:

bu adamın işyerlerine maliyenin baskın yapma zamanı gelmedi mi?

84
59
yanıtYanıtla
NSFLŞniyaziyasa@mynet.com:

BU HÜKÜMETİN NEDEN AYAKTA KALMASI GEREKTİĞİNİ ŞİMDİ DAHA İYİ ANLAYIN , BU GEZİ ZEKALILARIN LOJİSTİK DESTEĞİNİ KİM YADA KİMLERDEN ALDIĞINI GÖRÜN , BU İNSANLARIN ÇIKARI OLMADAN KİMSEYE BİR DAMLA SU VERECEKLERİNE KİM İNANIR Kİ !

112
29
yanıtYanıtla
BABA ALİbabaali023@hotmail.com:

bunlara turkıyeyı verın ıkı aya kalmaz batıracalar bunlar zihnıyet bellı tek amaçları akp karşı olmak inadınıza akp be sız garıbanlıkta ne anlarsıınız

50
85
yanıtYanıtla
edirnemesut-adiyaman@hotmail.com:

az önce keMALprovakötrlük yapıyordu buda mağazalarını sığınak yaptı ne oldu savaşmı çıktı yazık güzelim ülkemizi kaosa sürüklüyorsunuz ALLAH bu yaptıklarınızın hesabını soracak sizlere ALLAHsizleri kahretsin ...

77
32
yanıtYanıtla
YURDDAŞsahin.senturk@krediver.com:

KARDEŞİM BUNLARDA ALLAH KORKUSU YOK ÇÜNKÜ BUNLARIN ALLAH I YOK

yanıt0
yanıt0
SALTUKhsn.ozd@hotmail.com:

BEŞ PARA ETMEZİN TEKİ..

85
18
yanıtYanıtla
YÖRÜKOGLUeyyubensarteknisyen@hotmail.com:

senin de de suyun ısın dı cem bey tayyib seçim bitsin senin de elektirigini kesecek merak etne

72
30
yanıtYanıtla
AHMET YERLIKAYAahmetyerlikaya@hotmail.com:

SUNU ANLAMADIM NE SIGINMASI ADAMLAR YENIDEN MI TAKSIM OLAYLARI PLANLIYOR ARTIK GINA GELDI POLISE VUR EMRI VERME ZAMANI

66
32
yanıtYanıtla
TÜRKİYEMturkiyem@hotmail.com:

Daha ne kadar sabır ya? Birkaçını geberteceksin bu hainlerin.

yanıt0
yanıt0
ismail güngöri.gungor1957@hotmail.com:

Aslında polis müdehale etmese,herhangi bir oılay söz konusu değil,ancak olabilecek bir olay karşısında mağazalarımıza sığınan insanlara su vs.yardım edin talimatı veren işverene bu insani tavrından dolayı teşekkür etmek gerekirken bazı aymazlar farklı yorum geçmişler.Memleketi soyan,hırsız,namussuz,aşağılıklara hala toz kondurmayan yaratıklara üzülüyorum.Zavallı diyorum.

30
61
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title