Haberler

Boydak'tan 260 Kişiye İstihdam

Artan Taleplerle İlgili Üretimin Arttırılması Yolunda Karar Alan Boydak Holding Mobilya Grubu; Kayseri, Adapazarı ve Bursa'daki Üç Ayrı Fabrikası İçin 260 Kişiye İstihdam Yaratacak.

Mobilya sektöründe uygulanan KDV indirimi doğrultusunda artan taleplerle ilgili üretimin arttırılması yolunda karar alan Boydak Holding Mobilya Grubu; Kayseri, Adapazarı ve Bursa’daki üç ayrı fabrikası için 260 kişiye istihdam yaratacak.

Konu ile ilgili değerlendirme yapan Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak “Uygulanmaya başlanan KDV indirimi ile birlikte sektörümüz hareketlenmeye başladı. Müşterilerimizin taleplerini eksiksiz karşılamak amacıyla fabrikalarımızda 260 kişiye istihdam sağlayacağız. Sektörümüzde yaşanan olumlu gelişmeler devam ettikçe istihdam sayısını arttırmayı düşünüyoruz. Mobilya sektöründe İstikbal, Bellona, Mondi markalarımızla gerek pazar payı gerek istihdam rakamları olarak sektörün lideri olmaya devam edeceğiz.” dedi.

50 yıldır faaliyet alanlarına yenilerini ekleyerek çalışmalarını sürdüren grup, 13 bin 500’e yakın çalışanı, yurt geneline yayılmış 2.500 bayisi ve yatırımlarıyla, 100’ü aşkın ülkeye ihracatı, dünyada 5.000 satış noktası ile Türkiye ekonomisinde önemli bir yere sahip. 24 şirketi ve 7 ayrı markası bulunan Boydak Holding çatısı altında sektörünün öncüsü İstikbal, Bellona, Mondi, İstikbal Regina Mutfak& Banyo, Hes Kablo, Boyteks, Form Sünger gibi firmaların yanı sıra Türkiye Finans Katılım Bankası da bulunuyor. Sanayide, yıllık ciro ve yaratılan istihdamla Türkiye’nin önemli holdingleri arasında yer alan holding, ayrıca Merkez Çelik, İstikbal Mobilya, Boytaş, Hes Kablo gibi lider kuruluşları ile İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde de 6 şirketi ile yer alıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title