Haberler

Blackberry Motion Resmen Duyuruldu, Özellikleri Neler?

BlackBerry Sanal Klavyeli Modelini Resmen Duyurdu BlackBerry Motion Resmen Duyuruldu, Özellikleri Neler?

BlackBerry Sanal Klavyeli Modelini Resmen Duyurdu

BlackBerry Motion Resmen Duyuruldu, Özellikleri Neler?

BlackBerry'nin sanal klavyeli Android telefonu hakkındaki sızıntılardan bir kaç gün sonra resmi olarak tanıtıldığına şahit oluyoruz. Dokunmatik ekranlı yeni modeli beklendiği gibi orta sınıf bir Android telefon özelliklerine sahip. Ancak şirketin ana özelliklerinden yani fiziksel klavyeden vazgeçişi radikal bir karar. En azından şirket için…

BlackBerry Motion Resmen Duyuruldu – Dokunmatik ekranlı BlackBerry Motion Özellikleri Nelerdir?

Yeni modeli klavyesiz bir KEYONE modeli olarak düşünebilirsiniz. 5.5 inçlik bir ekran, orta sınıf Android telefonlardan görmeye alıştığımız Snapdragon 625 işlemci, 4GB RAM ve 32 GB depolama alanına 12 MP arka kamera eşlik ediyor. 5.5 inç ekran 1080p ve parmak okuyucunun hala olduğunu görüyoruz.

Motion IP67 standartlarında su geçirmezlik ve 4.000 mAh'lik bir batarya ile geliyor. Orta sınıf bir işlemcinin kullanıldığını düşündüğünüzde bir tam günlük efektif kullanılabilecek bir orta sınıf Android cihaz durumunda.

Yazılım tarafı ise size tanıdık gelecektir. BlackBerry Motion Android 7.1 üzerine özelleştirilmiş bir şekilde geliyor. Güvenlik ve gizlilik konusuna odaklı uygulamalar ile birlikte geliyor.

Peki Türkiye'ye ne zaman gelebilir?

Satışlar Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirliklerinin de içinde bulunduğu Orta Doğu piyasasına ilk önce sunuluyor. Amerika ve Avrupa satışları konusunda henüz bir net açıklama yok.

BlackBerry Motion Satış Fiyatı?

BackBerry Motion satış fiyatı 460$ olarak belirlenmiş. Özellile Amerika'da bir önceki KeyOne modeli oldukça pahalı bulunmuştu. Aynı fiyata daha fazla özellikleri olan OnePlus 5 ve benzeri telefonlar olduğunu hatırlatmak gerek.

Yine de Blackberry fanlarının markanın bu değişimini nasıl karşılayacaklarını taleplerden göreceğiz.

Being shown off today at @GITEXTechWeek #BBMotion pic.twitter.com/j15ZU63XWy

— BlackBerry Mobile (@BBMobile) 8 Ekim 2017

Android Central

GITEX (Twitter), BlackBerry Mobile (Twitter)

Kaynak: Teknotalk.com / Ekonomi

Amerika Birleşik Devletleri Blackberry Twitter Ekonomi Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi?
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title