Haberler

Talep patlaması yaşanan Togg'da teslimatlar ay sonunda başlıyor

Güncelleme:

Türkiye'nin ilk yerli ve akıllı otomobili Togg'a ilk 24 saatte 22 bin 150 ön sipariş gelirken, teslimat tarihi de belli oldu. Sosyal medyadan yeni araçların bantlardaki görüntülerini paylaşan Togg, "Ay sonundan itibaren teslimatlara başlıyoruz. Teşekkürler Türkiye" açıklamasını yaptı.

Türkiye'nin yerli ve akıllı otomobili Togg'un sipariş süreci fırtına gibi geçiyor. Türk halkı yerli ve milli otomobil otomobil sahibi olmak için adeta seferber oldu. İlk 24 saatte 22 bin 150 adet T10X ön siparişi alındı. Togg satın almak isteyenler 27 Mart'a kadar başvurularını Trumore uygulamasından veya Togg websitesi üzerinden 60 bin lira yatırıp gerçekleştiriyor.

Bir günde 22 bin sipariş: Türkiye Togg alabilmek için seferber oldu

TESLİMATLAR AY SONUNDA BAŞLIYOR

Togg'a talep patlamasıyaşanırken, teslimat tarihi de belli oldu. İlk teslimatın ay sonundan itibaren başlayacağı belirtildi. Sahiplerini bekleyen yeni araçların bantlardaki görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Togg, şu ifadeleri kullandı: "24 saatte aldığımız 22 bin 150 adet T10X ön siparişi ardından anlık Togg Teknoloji Kampüsümüz. Ay sonundan itibaren teslimatlara başlıyoruz. Teşekkürler Türkiye!"

Bir günde 22 bin sipariş: Türkiye Togg alabilmek için seferber oldu

27 MART'A KADAR ÖN SİPARİŞ VERİLEBİLECEK

2023 yılı boyunca kullanıcılarla buluşacak 12 bin T10X için ön sipariş sahiplerini belirleyecek çekiliş süreci, 27 Mart'a kadar devam edecek.

Bir günde 22 bin sipariş: Türkiye Togg alabilmek için seferber oldu

ÇEKİLİŞ TARİHİ 28 MART

Bu süreçte Trumore uygulamasından veya Togg websitesi üzerinden Tru.ID oluşturan her bir tekil kullanıcı, havale ya da kredi kartı aracılığıyla Trumore e-Cüzdan'a 60 bin lirayı aktardıktan sonra ön sipariş vermek istedikleri T10X'i konfigüre edip ön ödemeyi yaparak çekilişe katılmaya hak kazanacak. Ön sipariş dönemi kapandıktan sonra dijital çekiliş, 28 Mart'ta noter huzurunda yapılacak.

Bir günde 22 bin sipariş: Türkiye Togg alabilmek için seferber oldu

Bir günde 22 bin sipariş: Türkiye Togg alabilmek için seferber oldu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Türkiye TOGG Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (26)

Orhan D:

TOGG FABRİKASI MI VARMIŞ DİYORLARDI YA... YOKMUYMUŞ?

206
42
yanıtYanıtla
Orhan D:

AMAN KEMAL DUYMASIN...

186
54
yanıtYanıtla
Gurbetci :

Millet acliktan Togg aliyor

180
40
yanıtYanıtla
ismail bey :

Türk sanayisi için, hayırlı olsun... Bu aracı hükümet yapmıyor. Firmalara ön ayak olmuş ve destek verilmiştir... Ancak inanmayanlar Türkiyenin köklü 6 tane firmasına güvenmemektedir. Gurur duymayanın kanından şüphe etmek gerekir...

88
13
yanıtYanıtla
ERKAN :

maalesef bi hocanın dediği gibi bir iş iyi yapılmışsa hans yapmıştır hileli yapılmışsa hasan yapmıştır. Yaptığımız evler vs hep daha fazla kazanma hırsıyla hep hileli, işimiz gücümüz kısa yoldan kazanmak. millet olarak değişmek lazım

yanıt11
yanıt5
Vscorpion:

En önemli olan devlet görevi üstlenmiş, devlet desteği olmadan özel sektör yapsaydı o firmayı piyasadan silerlerdi, burdan sonra önü açık artık, almanya japonya gibi zamnala marka fazlalığı olur inşallah!

yanıt5
yanıt3
hakan saglam:

Yani burada yapiyosun herseyini yinede 950 bin tl en ucuzu.bu nasil para arkadas.bunun fiatinida mi dis gucler artirdi yani.herseyi yerli ise dolar euro olaya karismafiysa neden bu kadar cok pahali.

39
56
yanıtYanıtla
Engin Savaş:

Kafayı yediniz iyice, fıyat mış, dış güçlermiş, aklın sıra milleti uyandırıyorsun öylemi. Millet kimin ne olduğunu bilir merak etme. Bu olay gurur duyulacak bir olay ya gurur duy, duymuyorsan yorumunu kendine sakla

yanıt13
yanıt7
Vedat Bütün:

Onun özelliklerinde yurt dışından gelecek araç 3 milyon un altında değil.şahin reno almıyorsun.Elektrikli akıllı araç

yanıt14
yanıt2
osmanlı:

Senin pahalı dediğin 950 bin tl arabanın aynı muadili dengi yabancı araba satış fiatı 1.500 den başlıyor.

yanıt18
yanıt2
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title