Haberler

Avea'dan Maden Bölgesindeki Müşterilerine Destek

Güncelleme:

Avea, Soma maden bölgesindeki tüm müşterilerin hatlarına acil iletişim ihtiyaçları için 100 dakika konuşma ve 500 MB internet paketi yükledi.

Avea, Soma maden bölgesindeki tüm faturalı ve faturasız hat sahibi müşterilerin hatlarına acil iletişim ihtiyaçları için 100 dakika konuşma ve 500 MB internet paketi yüklendiğini bildirdi.

KAPASİTE ARTIRILDI

Avea, Soma'daki maden kazasına yönelik bir açıklama yaptı. Açıklamada, Avea olarak, dün Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden ocağı kazasından hemen sonra, bölgede sürdürülen kurtarma çalışmalarının aksamadan devam etmesi için tüm bölgeyi kapsayacak şekilde hizmet verdikleri alanda kapasitenin arttırıldığı kaydedildi.

Açıklamada, Soma maden bölgesindeki tüm faturalı ve faturasız hat sahibi müşterilerin hatlarına acil iletişim ihtiyaçları için 100 dakika konuşma ve 500 MB internet paketi yüklendiği de belirtildi.

EK MOBİL BAZ İSTASYONU KURULDU

Soma ve çevresinde iletişimin kesintisiz devam etmesi adına sağlanan destek hizmetleri açıklamada şöyle ifade edildi:

"-Maden bölgesinde mobil baz istasyonu kuruldu ve maden yakınındaki sahalarda kapasite artırımı yapıldı.

- Soma Devlet Hastanesi'ndeki yoğunluğu karşılayabilmek için bölgeye ek bir mobil baz istasyonu daha kuruldu.

-Bergama Devlet Hastanesi'nde hizmet veren tüm sahalarda kapasite artırımı yapıldı.

- Kırkağaç ilçesindeki mevcut sahalarda kapasite artırımları yapıldı.

-Yaralı sevki yapılan Manisa merkez ve ilçelerindeki tüm hastane ve çevrelerinde kapasite artırımı yapıldı.

-Kırkağaç ve Soma Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binasına uydu üzerinden iletişim sağlayan "uydumobil' kuruluyor."

Açıklamada, "Avea ailesi olarak, dün akşam Manisa Soma'da yaşanan ve tüm Türkiye'yi yasa boğan maden ocağı kazası sebebiyle hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Madende mahsur kalan tüm işçilerimizin de sağ salim kurtarılması için temennilerimizi sunuyoruz" denildi.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Soma Devlet Hastanesi Kırkağaç Avea Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (2)

Serkanadama@gmail.com:

Aveayi yurekten tebrik etmek lazim. Bu tur toplumsal olaylarda destegini her zmn gosterdi. Ve aslinda bir oncu oldu. Van depreminde de bunun ornegi vardi. Turkiyeye yakisan bir operator. Bu davranisindan dolayi hattimi avea yapacam

3
0
yanıtYanıtla
Cevat ADIYAMANundefined:

Böyle bu durumlarda herkesin yüreğine ateş düşmüşken insanlık ölmedi diye bilmek çok önemli arkadaşlar kim ne yapıyorsa insanlık namına maddi manevi herkesten Allah razı olsun . Ölen Tüm Müslüman kardeşlerimize Yüce Mevladan rahmet yakınlarına sabır yaralılara açil şifalar diliyorum.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title