Haberler

Yenişehir Belediyesi Üniversite Öğrencilerine Eğitim Yardımı Başvurularını Başlattı

Güncelleme:

Yenişehir Belediyesi, Yenişehirli üniversite öğrencilerine yapacağı eğitim yardımı için başvuruların başladığını duyurdu. Başvurular, 30 Aralık 2023 tarihine kadar yapılabilecek.

Yenişehir Belediyesi'nin Yenişehirli üniversite öğrencileri için yapacağı 2023-2024 yılı dönemini kapsayan eğitim yardımı başvuruları başladı. Eğitim yardımından yararlanmak isteyen öğrenciler, 30 Aralık 2023 tarihine kadar ' www.yenisehir.bel.tr/tr/egitim-destegi'adresi üzerinden başvuru yapabilecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, "Üniversite okuyan Yenişehirli gençlerimizin de yanındayız" dedi.

Mersin Yenişehir Belediyesi, devlet üniversiteleri ile Türkiye veya KKTC'de bulunan vakıf üniversitelerine tam burslu olarak yerleşen Yenişehirli öğrencilere bu dönemde de eğitim yardımı yapacak. Lisans öğrencilerine 6500 TL, ön lisans öğrencilerine ise 3000 TL'lik eğitim yardımı için başvurular başladı.

BAŞVURULAR ONLINE OLARAK ALINACAK

Son başvuru tarihi 30 Aralık 2023 olan eğitim desteğinden faydalanmak isteyen Yenişehirli üniversiteliler, 'www.yenisehir.bel.tr/tr/egitim-destegi' adresi üzerinden başvuru yapabilecek. Öğrenciler detaylı bilgi için 444 33 54 telefon numarasıyla Yenişehir Halk Masası'nı arayabilecek.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, "Yenişehir Belediyesi olarak her alanda gençlerimizin eğitim hayatını kolaylaştırmaya ve onları desteklemeye devam edeceğiz. Gençlerimizin başarıları, ülkemizin geleceği için büyük bir umuttur. Bu başarıyı sağlamaları için de bizlere önemli sorumluluklar düşüyor. Göreve geldiğimiz 2019 yılından bu yana her yıl öğrencilerimize nakdi eğitim desteğinde bulunduk. Bu yıl lisans öğrencilerimize 6500 TL, ön lisans öğrencilerimize ise 3000TL'lik destek vereceğiz. Yenişehirli gençlerimizi başvuru yapmaya davet ediyor, kendilerine eğitim hayatlarına başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: ANKA / Eğitim

Yenişehir Yenişehir Aralık Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title