Haberler

Tuzla'da öğrenciler ilk derste defterlerini ve kitaplarını sıralarında buldu

Güncelleme:

Tuzla'da yeni eğitim öğretim yılının açılış töreni, Hilmi Sonay İlkokulu'nda yapıldı. İlk ders zilini çalan başkan Yazıcı, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, toplumda oluşan problemlerin kaynağının eğitimsizlik olduğunu belirterek, 'Çözüm de yine eğitimden geçer. Bu yüzden eğitime büyük önem veriyoruz. Tuzla'da kaliteli bir eğitim için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz' dedi.

Tuzla'da öğrenciler ilk derste defterlerini ve kitaplarını sıralarında buldu

İSTANBUL - Tuzla'da yeni eğitim öğretim yılının açılış töreni, Hilmi Sonay İlkokulu'nda yapıldı. İlk ders zilini çalan başkan Yazıcı, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, toplumda oluşan problemlerin kaynağının eğitimsizlik olduğunu belirterek, "Çözüm de yine eğitimden geçer. Bu yüzden eğitime büyük önem veriyoruz. Tuzla'da kaliteli bir eğitim için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.

2023 - 2024 Eğitim öğretim yılı başladı. Tuzla'da yeni eğitim dönemi açılış töreni, Hilmi Sonay İlkokulu'nda gerçekleştirildi. Törene Tuzla Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Çangır katıldı. Törende konuşan Başkan Yazıcı, "Kaliteli bir eğitim öğretim için, elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.

Kaliteli eğitim kaliteli gelecek

"Okulların fiziki şartlarından, içinden, eğitim materyalinden, yenilerinin yapılmasından, öğrencilere ve ailelere destekten hatta burslar ve yüksek öğrencilik burslara kadar biz eğitim ve öğretim için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" diyen Başkan Yazıcı, "15 yıl sonraki, 20 yıl sonraki Tuzla'nın muhteşem olabilmesinin tek yolu, bu gençlerimizin muhteşem bir şekilde eğitimi ve gelişmeleriyle beraber geleceği birlikte oluşturmak gerekiyor" şeklinde konuştu.

Törende konuşan Tuzla Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney eğitimin toplumumuzdaki önemine dikkat çekerek, "Velisiyle, öğrencisiyle, öğretmeniyle bir eğitim öğretim yılının açılışı dolayısıyla bir araya geldik. Okulların açılışları yeni eğitim öğretim yılının başlangıcı yeni bir düzen demektir. Herkes tatilini, iş planlarını, yaşam tarzını okulların açılışına göre eğitim öğretime göre yapar. Aslında bu bizim toplumumuzun eğitim ve öğretime verdiği önemin de bir göstergesidir" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Metin Çangır da konuşmasında, Tuzla'daki okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesine ve eğitime verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'ya teşekkür etti.

Öğrencilerin gösterileri ile devam eden törenin ardından sembolik olarak ders zili çaldı ve öğrenciler ilk ders için sınıflarındaki yerlerini aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Eğitim

Şadi Yazıcı Tuzla Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title