Haberler

Odabaşı Öğrenci Yurdunu Hizmete Açtı

Güncelleme:

Gölbaşı Gazi Üniversitesi Ve Ankara Üniversitesi Yakınlarına, Hayırsever Nuriye Atabaş Tarafından Yaptırılan Özel Erkek Öğrenci Yurdu Görkemli Bir Törenle Açıldı.

Üniversite şehri olma yolunda giden Gölbaşı'na yeni bir Erkek öğrenci yurdu daha hizmete girdi. Atlantik Özel Nuriye Atabaş Yüksek öğrenim erkek öğrenci yurdu adıyla hizmete girecek olan yurt 250 kişilik kapasiteli. Yurtta konferans salonu, 2 şer ve 3,er kişik odalar ve etüt salonlarına sahip olan yurt 5 yıldızlı otel konforunu aratmıyor. Yurdun açılış törenine Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ, Ticaret ve Turizm Öğretimi Müdürü Murat Bey Balta, Aski Genel Müdürü Kamil Kılıç, Milli Eğitim Bakanlığı Orta öğretim Genel Müdürü Emin Gürkan, Gölbaşı Belediyesi Meclis Üyeleri, siyasi Parti ilçe Başkanları ve çok sayıda hayırsever ve Vatandaşlar katıldı. Başkan Odabaşı'na Hayırsever Nuriye Atabaş tarafından Yurt yapımında katkılarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Başkan Odabaşı; Üniversite şehri olma yolunda hızla ilerleyen güzel ilçemize böyle bir öğrenci yurdunun yapılması gerçekten gurur verici bir olay. Gölbaşımıza böyle güzel bir yurdu kazandıran sayın Nuriye Atabaş ve Ailesine teşekkür ediyorum. Dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Yurt binasının açılış törenine geçildi. Yurt binasının açılış kurdelasını Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Aski Genel Müdürü Kamil Kılıç ve Hayırsever Nuriye Atabaş beraber kestiler ve hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundular. Açılışın ardından tüm konuklar yurt binasını gezerek incelemede bulundular.

Kaynak: Bültenler / Eğitim

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title